Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logitech 5.1 Z-5500 THX vs GigaWorks S750, 7+1speakers THX

Vizitator gabrield

Postări Recomandate

Vizitator gabrield

:( :( :( Azi am fost prin magazine dupa logitech, pentru ca in final am decis sa iau Logitech, si am avut un soc :? Nu cred ca satelitii erau mai grei decat o punga de cafea !In total sistemul are 19 Kg (cred), fata de o singura boxa de a mea !!! :roll: Mi se pare ridicol, e instare un ustfel de satelit sa faca ceva ?Nu am mai cumparat nimic, cel putin pana imi revin din soc, probabil ca le voi cumpara pana la urma

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

15

• C0B

6

• Sharky

1

• FIXVID

1

Top autori în acest subiect

Asta e frumusetea sistemelor de calculator: sunt usoare si au puteri de sute de W RMS.Daca ai cumva posibilitatea sa le poti asculta in camera ta ( poate le imprumuti de la un amic, coleg etc ) si vezi cum iti plac;degeaba sunt usori daca tie nu-ti place cum suna;asta inainte de a le cumpara.

Link spre comentariu
Vizitator valistr

Eu am Z 5500 de o luna. nu stiu daca au 19 kile cum spui, dar treci peste asta si cel mai bine inainte sa le cumperi e sa le asculti. Eu am fost un pic dezamagit la inceput din cauza sunetului fiindca nu aveam un player bun. Am specificat lucrul asta pe cateva forumuri dar unii au inteles ca sist. e prost! Am facut rost de steinberg + pluginuri iar dif. este enorma. Sist este capabil sa scota un sunet de calitate doar daca redai printr-un player bun. Referitor la zgomotul scos de sub. in stand-by - la mine nu se aude nimic! Am inteles ca cei de la Log. au scos pe piata cu ceva timp in urma un nou model de z 5500 care nu are firele de la sateliti incorporate si au rezolvat si problema zgomotului. Eu am aceasta varianta si e ok. Le am legate digital coaxial la un audigy 2 zs. Referitor la capitolul auditie in comparatie cu sist de pc si doar atat:pe filme se aude bestial. un film vazut in dolby digital sau dts i-ti da de-a dreptul fiori.pe muzica - ce-i dai aia primesti. Am ascultat cateva CD-uri originale si doar asa mi-am dat seama ce poate acest sistem. Sunt f. multumit de ele. calitatea sunetului este superioara multor sist. de pc. Am ascultat Creative Megaworks{slab la toate capitolele}, gigaworks{ inalte si medii bune dar cu un bass anemic}, Altec 641{bunicel}, si in sfarsit klipsch Promedia 5.1{concurentul direct - diferente inexistente la toate capitolele. bass-ul rupe la amandoua, amandoua fiind sist. 5.1. pe muzica se aud la fel} Parerea mea este ca merita toti banii si sa nu te iei dupa toti afonii in materie de auditie. Nu-i inteleg pe cei care spun ca sunt pocnitori. astia chiar sunt dusi cu capul. asculta-le mai intai si dupa aceea sa-ti dai cu parerea. daca esti din c-ta te pot ajuta cu o auditie.

Link spre comentariu

Cand o sa asculti tu bas cu difuri de 15" si nu membrane pasive de 10" poate o sa intelegi ce inseamna pocnitoare.Pe ce player asculti?De ceva vreme buna caut si eu un player bunicel si deocamdata m-am oprit la DSS DJ care ma multumeste in comparatie cu WinAmp.

Link spre comentariu
Vizitator gabrield

In sfarsit am adus acasa boxele logitech,(le-am imprumutat de la un prieten) le-am montat la calc(mentionez ca am Audigy 4 PRO)Am avut al doilea soc, sunt de cacat in comparatie cu boxele mele JBL, la muzica si la calitatea sunetului, la filme se aud bine, dar totusi sa dau 16 mil pe ele pentru sunet bun la filme ? :axe: ?M-am asteptat sa se auda tare si bine, dar in comparatie cu ce am deja nu cred ca mai merita, decat sa dau banii astia pe ele mai bine mai strang 4-5 mil si imi mai iau niste boxe JBL si cu statia pe care o am imi fac 5.1 de calitate !Acum ca le-am auzit dau inapoi :smt007 M-am agitat atata iar ele nu sunt cu mult mai puternice decat Genius, atat doar ca au ceva in plus, dar acel ceva nu cred ca merita 16 milCorectati-ma va rog, poate sunt eu dus cu capul si nu mai stiu ce vreau :weedman: !

Link spre comentariu
Vizitator valistr

snake- nu cunosc preferintele tale in materie de auditie si scule, dar parerea mea este ca nu sunt pocnitori.playerul pe care-l fol. este steinberg my mp3 pro + pluginuri vst kjaerius. Dif. intre el si winamp este mare.

Link spre comentariu

Eu am urmatoarea "zicala" : basul trebuie sa se simta, nu numai sa se auda si cu cat se simte mai mult cu ata mai bine.Acuma, din punctul meu de vedere ( preferinte, gusturi si nebunii ) mie mi se par stifturi;In legatura cu pocnitorile: fiecare cu gusturile, cum am zis mai sus, dar multi incep sa-si dea seama ca o pereche de boxe si un amplificator bunicel ingenuncheaza orice sistem de calculator ( in materie de muzica ), iar o pereche de boxe forntale+una rear+centrala si un receiver bun pot sa ia la misto orice sistem de calculator.Acuma nu le fac publicitate negativa la sistemele de calc, pt ca nu multi isi permit sisteme decente de genul celor de mai sus.@gabriel se pare ca si tei nu iti place cum suna stifturile de calculator, nu-ti vine sa le :axe: ???@valistr nu stiu eu cum reusesti tu sa faci scocul de la casa ( daca stai la casa ) sa vibreze, dar eu unul pot sa fac asa ceva :supz:

Link spre comentariu
Vizitator valistr

snake - pentru apartament sunt destul de puternice. camera in care le am are 25 mp. nu stiu daca le-ai ascultat, dar sub face sa vibreze totul inca de la vol. mic iar daca il dau tare am probleme serioase cu vecinii.eu stiu ce inseamna 2 boxe + statie caci inainte am avut 2 tanoy{150w bucata} si amplif. danon. comparatie intre ele nu se poate face si cred ca tu stii de ce. ce-mi parea rau era ca nu ma puteam bucura de ele la adevarata capacitate din cauza ca stau la bloc.acum ma consolez cu logitech si nu sunt dezamagit deloc. pur si simplu mie imi place. daca ai un player bun e totul o.k.

Link spre comentariu

Eu din fericire stau la casa si nu am probleme cu vecinii ( inca ).Camera mea are aproximativ 25 mp, dar are un mare dezavantaj din punct de vedere acustic: am un perete in mijlocul ei cam de pe la centru perpendicular pe un perete :( , deci am anumite zone unde se aude destul de nashpa ( fara subbas, bas am peste tot si peste tot se simte ).

Link spre comentariu
Vizitator gabrield

Am ascultat si un Genius 5.1 (ala de il au toti si il si mai lauda), e destul de varza, pe langa logitech, dar daca ti cont ca economisesti peste 10 milioane, nu e rau, oricum dupa ce am ascultat la mine acasa si logitech-ul si geniusul, pot spune ca amandoua sunt la fel de proasteSunt dezamagit rau de sistemele astea pentru PC, sunt departe rau de orice boxe reale, ma asteptam ca la banii multi sa ti se ofere ceva mai mult :smt007 Multumesc tuturor celor care au participat cu raspunsuri si pareri, in final pot spune ca nu imi voi lua niciodata logitech(cel putin nu la 16 mil), probabil ca imi voi lua un sistem 5.1 banal, probabil Genius, asa ca sa am in filme si in jocuri sunet5.1 iar pentru muzica ,sunt in continuare multumit de boxele mele JBL. Eu stau la curte, in casa nu prea le dau tare, dar cand le scot afara le las sa se dezlantuie, sunt foarte incantat de ele, va mai trece mult timp pana se vor fabrica boxe pentru PC care macar sa le egalezeBafta tuturor !RESPECT :smt006

Link spre comentariu

Ma bucur pentru tine ca ai ajuns la o astfel de parere de boxele de PC.Sa stapanesti sanatos sistemul pe care il vei lua si sa il folosesti cu grija.In legatura cu ultima afirmatie a ta, cum ca astepti sa se fabrice boxe pentru PC care macar sa egaleze sistemul tau tin sa te anunt cu regret ca niciodata nu se va intampla asa ceva.Sistemul stereo inca ( si nu cred ca in viitor lucrurile se vor schimba ) nu va putea fi detronat de catre nici un sistetem de PC cand este vorba de ascultat muzica.motivele ar fi multe, dar nu mai aberez.Bafta!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Din rewiew-uri ce am mai citit si eu poti incerca sa-ti iei sistemul M_Audio 5.1 si cred ca vei fi multumit. Chiar daca are aproape 200 W, dar este recomandat pt prelucrarea sunetului pe 5.1 in studiouri in care nu poti sa-ti permiti un sistem fff bun ( implicit extrem de scump ).

are dreptate snake .. sistemul ala rupe tot mai bine iti iei lx4 si expanderulparerea mea e ca nu se compara sunetul scos de lx4 si sunetul scos de oricare creative sau logitech http://www.midiman.com/index.php?do=pro ... &ID=gamingmidiam e o firma dedicata numai sculelor profesionale ... nu acelasi lucru il pot spune despe creative sau logitech
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări