Vizitator dudu1307 Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 salutare tuturor sunt nou pe forum si as avea nevoie de niste idei am un banzic orizontal de taiat busteni si as vrea sa-l automatizez as vrea sa citeasca grosimea busteanului sa in functie de ceva senzori sa o afiseze sa pot sa-i dau sa taie dupa dimensiuni prestabilite http://www.woodmizer.ro/main/index.aspx?lc=RO ceva in genul acesta multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator ham Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Vorbeste cu cine ti-a vandut banzicul. Va fac eu o automatizare cu procesor in schimbul unui banzic nou. Ceva de genul: masoara si raporteaza diametrul, intreaba ce grosime sa taie, cate bucati, merge taie, se intoarce, etc. Link spre comentariu
Vizitator lexrex Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 salut si eu sunt interesat de o automatizare pentru banzic produs in romania si cam cat ar costa o asemenea investitie ? multumesc contact [email protected] Link spre comentariu
aliusa Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 as putea sa va ajut eu,depinde de unde santeti eu sant din radauti suceava am putea colabora. daca santeti interesat astept raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum