Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de un condensator 68 microFarad si 400 Volt

Vizitator chrysssl

Postări Recomandate

Vizitator chrysssl

Buna, nu am idee de unde sa fac rost de un condensator de 68 microfarad si 400 volt, am nevoie la un incarcator de laptop si nu-mi permit unul nou.Daca are cineva vreo unu acolo sau poate imi zice si mie cu c as putea sa il inlocuiesc fara sa imi crape tot in transformator...ii multumesc mult si ii dau si-un vin bun.0745899741

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu va permiteti ce...? un incarcator nou sau un condensator nou...? :nas: in general , trebuie inlocuit tot cu 68uf/400 sau 450v...problema majora pe care o banuiesc este ca va trebuie unul de mici dimensiuni...! daca nu reusiti sa gasiti unul original , atunci incercati urmatoarele doua solutii...1-- masurati spatiul disponibil inauntru in zona condensatorului original si incercati inghesuirea nedeformanta fizic ---evident , daca spatiul va permite --- a doua bucati de 33uf/400 sau 450 de volti montate in paralel...!2-- daca nu gasiti deloc condensatoare micute de 33uf , sau spatiul nu va permite deloc montarea a doua bucati de 33uf , atunci cautati 100uf / 400 volti ...din acestia se gasesc pe toate drumurile...! merge montat in locul originalului fara implicatii negative asupra montajului...!

Link spre comentariu
Vizitator chrysssl

multumesc mult.. nu imi permit un transformator nou..costa 25 dolari pe amazon, cu taxe de transport si tva ma usuca, mai platesc putin si cumpar un hdd nou.Dar unul de 100 microF nu afecteaza circuitului?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări