Vizitator manuferari Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Buna ziua.Mi-am propus sa-mi fac un drum-kit homemade.Acesta va fi bazat pe piezo tranduscers si ceva gen controller midi. Insa pot face ceva gen MIDI brain singur ? Si nu stiu sigur daca o sa functioneze toata treaba asta. In al doilea rand m-a gandeam sa fac ceva cu minicontrollere pe care sa le leg la PC insa nu stiu cum. :cry: Va rog sa imi spuneti si mie care dintre metode ar fi mai buna? Va multumesc anticipat pentru cele 5 min acordate. Raman dator o bere. PS.Imi pare rau daca intrebarile mele sunt idioate. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 A, pai e simplu. Iei una bucata joystick, il demolezi, ii pui niste paduri in locul butoanelor vechi si gata jucaria. Majoritatea programelor de muzica pot fi mapate si pe joystick, deci nu iti trebuie controller midi. Link spre comentariu
Vizitator manuferari Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 ce fel e paduri trebuie ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum