Vizitator mihai_2b3 Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 SalutareAm schimbat la motocicleta semnalele cu becuri cu unele cu LED-uri si as avea nevoie de un releu de semnalizare special pentru LED-uri. Numai ca nu prea am gasit pe la noi asa ceva sa fie si pe stoc. Si sa astept 2 saptamani pana vine din germania si sa mai dau si 50-100 ron pe el nu prea-mi convine.Care ai vreo schema electrica cu care as putea intrerupe "+" care merge spre semnale.deci datele problemei:1 buc sursa DC ~ 13-14V cand incarca.si 4 bucati semnale din care merg doar 2 odata (pe ele scrie 1w si 1,3W) deci 2,3W deodatareleul actual e legat pe "+" care vine de la baterie dupa care vine intrerupatorul din care se si ramifica stanga dreapta dupa care semnalele care-s legate la "-".deci ... care accepti provocarea si-mi faci si mie o schema pentru un releu de semnalizare? daca as putea modifica timpii de "on/off" ar fi si mai misto Link spre comentariu
criss Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 daca chiar v-ati fi stresat asa de mult cu cautatul de ce nu o faceti pe forum? http://elforum.info/viewtopic.php?f=21&t=53507&start=0&hilit=releu si timpul ON/OFF se poate modifica! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum