Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu semnalizare pentru LED-uri

Vizitator mihai_2b3

Postări Recomandate

Vizitator mihai_2b3

SalutareAm schimbat la motocicleta semnalele cu becuri cu unele cu LED-uri si as avea nevoie de un releu de semnalizare special pentru LED-uri. Numai ca nu prea am gasit pe la noi asa ceva sa fie si pe stoc. Si sa astept 2 saptamani pana vine din germania si sa mai dau si 50-100 ron pe el nu prea-mi convine.Care ai vreo schema electrica cu care as putea intrerupe "+" care merge spre semnale.deci datele problemei:1 buc sursa DC ~ 13-14V cand incarca.si 4 bucati semnale din care merg doar 2 odata (pe ele scrie 1w si 1,3W) deci 2,3W deodatareleul actual e legat pe "+" care vine de la baterie dupa care vine intrerupatorul din care se si ramifica stanga dreapta dupa care semnalele care-s legate la "-".deci ... care accepti provocarea si-mi faci si mie o schema pentru un releu de semnalizare? daca as putea modifica timpii de "on/off" ar fi si mai misto :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări