Vizitator dianab Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Am un Estonia 3M cu pickup si vreau sa-l vand. L-am bagat in priza si se aprind lampile, de aratat arata bine, dar nu stiu exact cum ar trebui sa-i verific functionalitatea...E cineva interesat? Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 care este pretul? poti pune poze? Link spre comentariu
Vizitator dianab Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 o sa pun in weekend. de pret nu stiu ce sa zic. dupa ce voi pune pozele astept oferte din partea celor interesati... Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Stimate vanzator, cu tot respectul, cand te duci in piata, nu intrebi cat costa un anumit produs?Pe langa acest fapt, regulamentul acestui forum, zice, sa scrii pretul ce-l doresti/ceri. Indiferent ca ne convine sau nu, suntem obligati sa trecem asa ceva. Asa ca, pretul va rog! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Si daca tot veni vorba de piata...daca vrei ceva ajutor sa-l pui in functie,e ok,daca nu,asa cum spunea colegul viopa,la piata cu el,cred ca la vanzari ar fi mai indicat de expus, cu pret si poze. Link spre comentariu
Vizitator dianab Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Nu stiu ce pret ca zic pentru ca nu-i cunosc valoarea, Daca zic 500 ron? Vi se pare mult? putin? si in caz ca e super mult o sa rog moderatorii sa stearga subiectul deschis e mine. Cu poze as putea reveni doar in weekend.Cer scuze daca am deranjat pe cineva! Link spre comentariu
ctepeo Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 500 RON e mult Aria de vânzări e aici: viewforum.php?f=59&start=0 Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 500 RON e mult mult prea mult...... Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 La inceput, cand pune omul, incepator, oarecum , in vanzari,zice ca nu stie cat sa ceara [dar in sinea lui, cat mai mult].. Astea sunt manevre de ametit ... Dar si cand cere ... chiar cere pret.Nu mai comentez... Link spre comentariu
mila Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Se zice ca nu-i prost cine cere.............daca e pe lampi si vintage de ce sa fie ieftin si uite asa se ajunge ca pe un junghi de aparat sa dai o groaza de bani........auzi 500Ron! Link spre comentariu
ctepeo Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Femeia nu se pricepe. De ce săriţi voi aiurea cu gura= Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Ar fi trebuit postat la vanzari insa daca vreti sa-l reparati si aveti nevoie de indrumari subiectul poate ramane la vintage.Daca cereti 500Ron aparatul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:Sa aiba lampi NOS, sa functioneze ireprosabil, carcasa sa fie impecabila fara zgaraieturi (asa ca nou).Daca nu... eu va ofer 70RON cel mai corect pret de pana acum tinand cont de argumentatia de mai jos. Reparatia costa 150RON (manopera + componente pasive uzate)Lampile NOS costa 200RONSi refacera portiunilor cu defecte de aspect exterioare 80RON total reparatii: 430RON deci 500RON-430RON=70RONSi daca studiati rubrica de vanzari veti vedea cat de generosi sunt unii useri care vand aparate similare functionale si aspectuase la acest pret. Cristian Link spre comentariu
Vizitator dianab Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Nu cred ca vreau sa-l mai vand. Vreau sa-l fac sa functioneze. Cine ma poate ajuta cu o schema? Sau poate cu o poza a interiorului sau? Nu-mi dau seama daca are toate piesele. Nu am nici mai vaga idee unde trebuie pusa mufa de la boxe? Cate difuzoare trebuie sa aiba? Multumesc celor care ma ajuta! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 La felul cum puneti problema,ma indoiesc sa va fie de folos o schema(fara nici cea mai mica intentie sa jignesc...),mai bine luati legatura cu un pasionat din Bucuresti,si nu ma indoiesc sa nu fie cineva care sa aiba atat pregatirea necesara cat si timpul aferent unei reparatii-poate nici nu trebuie mare lucru,asta se poate constata la locul faptei(nu stricau ceva poze,si sigur mai aveati ceva pareri pt inceput de drum),si cred eu ca ar fi o rezolvare mai rapida decat sa incercati fie si cu schema o interventie in "regie proprie"...riscati sa irautatiti situatia mai mult decat e acum. Daca nu se ofera nimeni,puteti posta un anunt la sectiunea servicii,si acolo aveti sanse mai mari de rezolvare. Succes. PS. Cred ca asta e schema,la pag 28,vol II,cartea albastra,sunt mai multe detalii. http://i784.photobucket.com/albums/yy13 ... 3999-1.jpg Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Nu mai pot edita,am descarcat si eu poza si nu e de prea mare ajutor pt depanare(in forma in care o am eu se poate da zoom si e inteligibila,dar aici n-a iesit mare lucru...),o sa scanez si poate o sa fie mai clara,daca mai e necesar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum