Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sugetie AVR

paul14

Postări Recomandate

Un prieten are nevoie de un AVR(automatic voltage regulator) pentru faimosul sistem logitech z5500. Navigand pe "gogu`" am dat de acest site unde au ceva modele expuse si preturi. http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Prot ... trica-AVR/

La acelasi model de 1000va sunt 3 variante...FDR, RDE, TDR. Ne-am gandit la unul din astea 3 sau pentru 10-20 lei in plus la fratiorii mai mari.

Voi ce recomandati de acolo sau din alta parte daca stiti, avand in vedere aplicatia?

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul14

4

• Dr.L

2

• The Stressmaker

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Acelea 3 par identice la circuitele interne daca ma iau dupa asezarea in poza. Totusi, orice avr ai lua, ia unul cu relee, cel cu motor e mai lent, daca ai fluctuatii rapide de tensiune. Daca puterea avr-ului este mai mare nu risti sa-l aduci in protectie daca prietenul se decide ca si calculatorul merita si el o priza acolo. Orice ai lua, asigura-te ca e rezolvabila treaba cu garantia si e durata cat mai mare la ea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Un Smart UPS de la APC, fortat sa intre in regim e mai scum dar face treaba. Faza aia cu autotrafuriel cu servomotor nu face fatza daca vecinul Gigel sudeaza. Siliciul se misca ceva mai rapid decat bobinele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări