paul14 Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Un prieten are nevoie de un AVR(automatic voltage regulator) pentru faimosul sistem logitech z5500. Navigand pe "gogu`" am dat de acest site unde au ceva modele expuse si preturi. http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Prot ... trica-AVR/ La acelasi model de 1000va sunt 3 variante...FDR, RDE, TDR. Ne-am gandit la unul din astea 3 sau pentru 10-20 lei in plus la fratiorii mai mari. Voi ce recomandati de acolo sau din alta parte daca stiti, avand in vedere aplicatia? Multumesc! Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 da la ce-i trebe stabilizator la lojitec? Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Tensiunea la retea topaie dupa bunul plac precum titirezul sau hopa mitica. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Chiar nu stie nimeni nimic? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Acelea 3 par identice la circuitele interne daca ma iau dupa asezarea in poza. Totusi, orice avr ai lua, ia unul cu relee, cel cu motor e mai lent, daca ai fluctuatii rapide de tensiune. Daca puterea avr-ului este mai mare nu risti sa-l aduci in protectie daca prietenul se decide ca si calculatorul merita si el o priza acolo. Orice ai lua, asigura-te ca e rezolvabila treaba cu garantia si e durata cat mai mare la ea. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 vorbeste cu Dr.L si poate mai gasesti un UPS cu dubla conversie, mai "rapid" ca ala nu exista. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Dar atentie,ca eu aud un bazait in boxe de la upsul dubla conversie Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Atunci o sa-i intreb pe site daca stiu cu ce sunt..cu relee sau servomotor. Link spre comentariu
marinescug Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Un Smart UPS de la APC, fortat sa intre in regim e mai scum dar face treaba. Faza aia cu autotrafuriel cu servomotor nu face fatza daca vecinul Gigel sudeaza. Siliciul se misca ceva mai rapid decat bobinele. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Siliciul se misca ceva mai rapid decat bobinele.Si doar n-or fi smart upsurile dubla conversie...Si nici prea multe trepte de reglaj nu au Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum