maxente Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Am si eu un trafo toroidal la care secundarul nu are priza mediana.Scoate in secundar 45vac si am inteles ca se poate crea o priza mediana din punti redresoare fara sa ii mai desfac bobinajul. Mie imi trebuie sa alimentez doua etaje in punte cu TDA7294 si am nevoie neaparat de priza mediana la el Va multumesc ! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Din pacate, situatia nu este chiar asa cum ati inteles dvs...La consumul celor doua etaje in punte, singura solutie este sa-l desfaceti si sa-irebobinati secundarul.Sunteti sigur ca sectiunea miezului este corespunzatoare scopului pe carevi l-ati propus ? Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 da m-am convins pentru ce imi trebuie mie n-am decat sa il desfac si sa ii fac o priza pentru ca intergratele alea TDA7294 consuma mult curentoricum multumesc mult Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Pai daca sunt in punte,ar merge ceva smecherii,ca doar difuzorul se alimenteaza din extreme(punte H),nicidecum din mediana :daDeci poti face o mediana virtuala doar pt etajele de atac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum