Vizitator Nedelcu Andrei Postat August 26, 2004 Partajează Postat August 26, 2004 Vreau sa deschid portul serial :cry: Link spre comentariu
Vizitator berti Postat August 27, 2004 Partajează Postat August 27, 2004 Si nu gasesti deschizatorul? revino cu mai multe detalii... cel mai important, sistemul de operare? Link spre comentariu
aghora17 Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 nu poti din vb, iti trebuie un dll facut in c. numai asa merge (si intr-adevar, daca ai win XP, nu merge nici asa. tre sa faci un .sys(mai bine instalezi 98 )) Link spre comentariu
bogdanm Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 Acu depinde ce vrei sa spui prin "vreau sa deschid portul serial". Daca vrei sa ai acces direct la porturile seriale, iti trebuie ce zice aghora Daca nu vrei decat sa-l folosesti pentru trimitere sau receptie de caractere gasesti functii chiar in API-ul de Windows. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2004 Partajează Postat Septembrie 1, 2004 Uite la mine pe site, eu am facut ( odata ) exact ce iti trebuie ... cu precizarea ca merge in toate versiunile de Windows ( care exista si probabil viitoare ;) . http://www.ionutneicu.home.ro/html/serial_dll.html Daca vrei ajutor pentru vb, trimite-mi mail. Link spre comentariu
bogdanel Postat Septembrie 8, 2004 Partajează Postat Septembrie 8, 2004 ceaupentru serial n-ai nevoie de dll. vb are incorporat controlul MSCOmm, dar nu apare de la inceput in bara de controale (cea din stanga IDE-ului), trebe adaugata din lista d controale disponibile, ii zice microsoft comm control 6.0 ori 5.0, depinde de versiunea de OS/VB.controlul il iei pe forma, arata ca un telefon, shi are o serie de proprietati/metode, care ajung, dupa parerea mea, ca sa faci de toate.se poate folosi shi in dll de acces direct la port, dar te complici doar.bogdanel Link spre comentariu
aghora17 Postat Septembrie 8, 2004 Partajează Postat Septembrie 8, 2004 ceaupentru serial n-ai nevoie de dll. vb are incorporat controlul MSCOmm, dar nu apare de la inceput in bara de controale (cea din stanga IDE-ului), trebe adaugata din lista d controale disponibile, ii zice microsoft comm control 6.0 ori 5.0, depinde de versiunea de OS/VB.controlul il iei pe forma, arata ca un telefon, shi are o serie de proprietati/metode, care ajung, dupa parerea mea, ca sa faci de toate.se poate folosi shi in dll de acces direct la port, dar te complici doar.bogdanel pentru portul paralel ai o solutie de genul asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 9, 2004 Partajează Postat Septembrie 9, 2004 pentru portul paralel ai o solutie de genul asta? http://www.logix4u.net/parallelport1.htm exista pe-acolo si un ocx ....readme.txt this filebinaries\ executables of the source code provideddocuments\ some webpages from http://www.logix4u.nethwinterface_activex_control_source\ Source code and project files of hwinterface activex controlInpout32_dll_source\ Source code and project files of Inpout32.dll for WIN 9x/NT/2000/XPkernel_mode_driver_source\ source code of kernel mode driver used in this projecttest applications\ test applications Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum