Vizitator icebox Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Salutari,Am probleme cu o rama foto digitala Philips. Este foarte buna ca si display dar destul de slabuta in rest. Totusi datorita calitatii imaginilor doresc sa o mai folosesc. Pe langa softul philips de 2 bani ma lupt cu o noua problema:foarte des rama se stinge/reseteaza si revine cu ora la 12. Problema este ca tot default in setari este sa fie Off pe perioada noptii (intre 23-09) Lucru foarte inteligent de altfel Astfel ca dupa ce se reseteaza ramane stinsa 9 ore) In timp ce este stinsa suspectez ca se mai reseteaza, astfel ca ea este mai mult stinsa decat aprinsa. Nu am avut astfel de probleme in primii ani de functionare de unde deduc ca este extrem de dependenta de acumulatorul intern care nu mai tine curent de loc. L-am dat afara si problema s-a mai ameliorat totusi nu complet. Aceasta este si intrebarea de fapt, aveti idee unde gasesc un astfel de acumulator? Are doar doua fire si pare a fi chiar numai o punga - este relativ moale. Pot folosi un li-po de telefon mobil tot de 150 si sa ignor al treilea contact?Multumesc. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 acumulatorii de telefon tot tip punga sunt, ca acesta, doar ca au carcasadaca desfaci carcasa o sa gasesti un astfel de acumulator Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Sa fie de acelai voltaj, daca e mai mare risti sa arzi aparatul. Si acelasi tip de acumulator, in cazul de fata, lithium. Link spre comentariu
Vizitator icebox Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 ok, deci asi putea folosi unul de telefon mobil de acelasi voltaj adica 3.7v si amperaj asemanator adica 1500. Si acum urmatoarea intrebare, ce credeti ca e mai bine - sa leg direct acumulatorul de mobil si sa ignor al treilea contact sau sa desfac acumulatorul nou si sa folosesc electronica din acumulatorul vechi? Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 foloseste placuta de la acumulatorul vechi, n-ai decat 2 contacte de lipitatentie la polaritate Link spre comentariu
boboBOBO Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Nu te complica cu acumulatori de telefoane uite aici , exact ce iti trebuie http://sierra.ro/Acumulator-LiPo-3D-TOP ... 3722p.html ! Succes Link spre comentariu
Vizitator icebox Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Exact ce cautam. Nu mi-au trecut prin minte site-urile de modelism, am cautat doar la telefoane mobile.Multumesc tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum