Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut acumulator Li-Po tip punga :)

Vizitator icebox

Postări Recomandate

Vizitator icebox

Salutari,Am probleme cu o rama foto digitala Philips. Este foarte buna ca si display dar destul de slabuta in rest. Totusi datorita calitatii imaginilor doresc sa o mai folosesc. Pe langa softul philips de 2 bani ma lupt cu o noua problema:foarte des rama se stinge/reseteaza si revine cu ora la 12. Problema este ca tot default in setari este sa fie Off pe perioada noptii (intre 23-09) Lucru foarte inteligent de altfel :) Astfel ca dupa ce se reseteaza ramane stinsa 9 ore) In timp ce este stinsa suspectez ca se mai reseteaza, astfel ca ea este mai mult stinsa decat aprinsa. Nu am avut astfel de probleme in primii ani de functionare de unde deduc ca este extrem de dependenta de acumulatorul intern care nu mai tine curent de loc. L-am dat afara si problema s-a mai ameliorat totusi nu complet. Aceasta este si intrebarea de fapt, aveti idee unde gasesc un astfel de acumulator? Are doar doua fire si pare a fi chiar numai o punga - este relativ moale. Pot folosi un li-po de telefon mobil tot de 150 si sa ignor al treilea contact?Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

2

• ionescu liviu

1

• boboBOBO

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator icebox

ok, deci asi putea folosi unul de telefon mobil de acelasi voltaj adica 3.7v si amperaj asemanator adica 1500. Si acum urmatoarea intrebare, ce credeti ca e mai bine - sa leg direct acumulatorul de mobil si sa ignor al treilea contact sau sa desfac acumulatorul nou si sa folosesc electronica din acumulatorul vechi?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări