Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acumulator Li-ion bicicleta

Vizitator cip1234

Postări Recomandate

Vizitator cip1234

Buna ziua tuturor,Astept un kit de bicicleta electrica (bldc 250w/24v) si nu mi-am permis sa cumpar si acumulatorul Li-polimer.Am gasit acumulatorul AP1225 : Li-ion - 12 V/ 9000 mAh la aprox 116lei fara tva care are si incarcator la 220v/12v incorporat.Problema este ca ar trebui sa cuplez 4 bucati , 2 serie si apoi paralel sa am 24v/18a si am intelesca nu este chiar asa simplu ca la acumulatorii pe acid. Am citit ca ar trebuiesc montaje speciale ca sa echilibrezediferentele de caderi pe acumulatori dar nu gasesc nimic in acest sens. Nici acumulatorii nu stiu daca suporta socuri de curent mari, adica daca sunt buni pentru un motoras electric de bicicleta.Magazinul care ii vinde spune ca sunt folositi la statii de emisie-receptie.Link-ul catre magazin nu cred ca am voie sa-l postez iar acumulatorii evident sunt chinezesti la acest pret si nu am gasitproducatorul care apare pe ei. Unii spun ca sunt chiar periculosi !Rog sfaturi !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• delde

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Salut! Are dreptate, sunt mult prea ieftini ca sa fie adevarati. Cunosc situl unde i-ai gasit dar daca cercetezi stocul vei vedea ca e zero. Am si eu un kit de bicicleta electrica de 24v 500w si folosesc baterii cu acid slab de 12v 12ah. Costa cam 70 lei bucata si obtin o autonomie de 20 km fara pedalare, cu 15 km/h viteza si la 95 kg ale mele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări