Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor schema statie amplificare MINGSOUND AV-998

Vizitator nicki_772

Postări Recomandate

Vizitator nicki_772

Salut,caut de ceva vreme o schema de statie de amplificare "MINGSOUND AV-998 si nu gasesc nicaieri.are cineva schema pt asa ceva?cateva informatii suplimentare despre ea , poate ca ajutaare ca preampl lm324n si inca 2 integrate tl084cn si kia4558p tot ceva amplificatoare operationale,Pt procesare de sunet sunt folosite pt2399 pt2315 si pt2313lpartea de finali e realiata cu SC5196 SI SA1939Mai are si un procesor mc80c50 proabil pentru functia de telecomanda.Din ce am vaut eu a aparut prin 1998 dar nu stiu de unde sa iau schema.Defectul manifestat este ca se aude ff incet la volum maxim, iar daca injecte semnal pe la preamplifurile alea iese ceva in difuzor, deci se pare ca finalii sunt ok.Poate are cineva vreo idee...multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

3

• Badman

1

• hpavictor

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai nu , vrea mura-n-gura ! Scoate schema singur , si mai pune mana si invata electronica , vei ramane foarte castigat ! Asta e un forum serios de electronisti , nu de habarnisti.....daca crezi ca devenind membru al forumului economisesti banii de service , te inseli amarnic.....electronica e boala grea si extrem de scumpa , e pe viata , iti ocupa tot timpul , si nu se trateaza , iar cei ce au devenit electronisti din habarnisti pot confirma ! Daca totusi insisti , citeste regulamentul forumului cu atentie si repara-ti in "de duh" gunoiul ala , iar peste un timp oarecare , fa-ti doua amplificatoare in cutia aia , ia legatura cu SORTEH pe MP pentru cele doua kituri si gata , ai rezolvat problema , era suficient doar sa citesti continutul catorva pagini din subforumul unde ai postat.

Edit sorteh.

Sa pastram totusi un limbaj decent...

Link spre comentariu
Vizitator nicki_772

salutEu am rugat pe care are o schema sa ma ajute si nu am insultat pe nimeni.Cat despre electronica, nu sunt habarnist, lucrez de multi ani ca electronist si cu aparatura destul de sofisticata despre care poate unii nici nu ati auzit.Probabil ca sa depanezi centralele produse de Alcatel trebuie sa stii si ceva electronica!. Cat despre statie, este vorba de o chinezarie a unui prieten pe care nu imi permite timpul sa stau sa migalesc la ea cateva ore.O schema m-ar fi ajutat sa reduc timpul de depanare.Iar pt tine care te crezi mare electronist sa stii ca electronica se face cu schema in mana , nu dupa ureche! mai ales acolo unde intervine si partea digitala.

Link spre comentariu

salutEu am rugat pe care are o schema sa ma ajute si nu am insultat pe nimeni.Cat despre electronica, nu sunt habarnist, lucrez de multi ani ca electronist si cu aparatura destul de sofisticata despre care poate unii nici nu ati auzit.Probabil ca sa depanezi centralele produse de Alcatel trebuie sa stii si ceva electronica!. Cat despre statie, este vorba de o chinezarie a unui prieten pe care nu imi permite timpul sa stau sa migalesc la ea cateva ore.O schema m-ar fi ajutat sa reduc timpul de depanare.Iar pt tine care te crezi mare electronist sa stii ca electronica se face cu schema in mana , nu dupa ureche! mai ales acolo unde intervine si partea digitala.

dar poze nu pui? sa stim si noi ce detii? ceva date despre ea... ca asa pe ghicite nu prea se poate.. spune ce are , ce nu merge , ce boala are, cum se manifesta... poate ne dam seama.. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări