Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

adaptop component-scart

vicelord

Postări Recomandate

Buna ziua de curand miam luat o consola wii pe care as vrea sa o conectez la tv folosind cablu component cu care a venit.Tv-ul este cu sasiu vestel 11ak30 (nu cred ca mai are importanta firma care la branduit) si intrare componenta nu are decat pe scart.Am cautat pe net pin out-ul de la scart si am gasit asa:5=blue gnd7=blue signal9=green gnd11=green signal13=red gnd15=red signalFolosind aceste informatii am facut un adaptor (am lipit 3mufe rca mam la o mufa scart tata) doar pentru video. Lam testat si nu merge... vreo idee am gresit ceva?? Mentionez ca la cablul care il am de la consola ies 5rca-uri tata (3pt video si 2 pt audio)Cablul de la consola lam testat pe un lcd la un prieten si funcioneaza.regards

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vicelord

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

am adaugat si sunetul pe cablul pe care lam facut. sunetul se aude in boxe dar nu am imagine... chiar nu are nimeni idee ce sai fac sa mearga???regardslater edit:am mai gasit pe net cate ceva interesantPin 8 Status & Aspect Ratio up * 0–0.4V → off * 5–8V → 16:9 * 9.5–12V → on/4:3Pin 16 Blanking signal upRGB-selection voltage up * 0–0.4V → composite * 1–3V → RGBPin 18 is ground for pin 8 ( status, slow switching) and pin 16 ( fast switching)de aici ar trebui sa inteleg ca imi trebuie intre pin 18 si 16 un voltaj intre 1 si 3v???regardslater edit 2:bun am incercat cu o baterie intre pinul 16 si 18 si nimic.Am testat si cu un dvd-player care are iesire pe scart cu rgb si ala merge comuta automat etc... ce pot sai fac.regards

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări