Vizitator exxocet Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Salutare, Imi poate impartasi cineva experienta sa cu aparatura AxioMet? Vreau sa cumpar un multimetru si nu sunt decis intre AxioMet AX-176 ( http://www.tme.eu/html/RO/multimetre-au ... pelny.html ) si UNI-T UT70B ( http://www.tme.eu/html/RO/multimetre-di ... pelny.html ). Electronica este doar hobby pt mine, nu castig bani din asta (dar cheltui , asa ca nu imi permit un Fluke din pacate. Ma puteti indruma? Multumesc mult. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Multimetrul UT 70B am avut eu si nu am fost prea incantat.Mai bine cumpara primul model selectat de tine. Link spre comentariu
moro Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Eu recent mi-am luat de la axiomet modelul 588 si sunt foarte multumit de el Link spre comentariu
Vizitator exxocet Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Ce ma contrariaza la Axiomet e ca nu au "About Us" sau un istoric al companiei pe site, nu au locatia fabricii, nimic. Pana si chinezii prezinta ceva date despre "uzina". Apoi, mare parte din multimeterele Axiomet le-am vazut si sub alte brand-uri: Maxwell, V&A etc. Pana la urma... cine le fabrica? Maxwell? Axiomet? Chinezii, iar astia doar brand-uiesc? Link spre comentariu
bogdan546 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Ce ma contrariaza la Axiomet e ca nu au "About Us" sau un istoric al companiei pe site, nu au locatia fabricii, nimic. Pana si chinezii prezinta ceva date despre "uzina". Apoi, mare parte din multimeterele Axiomet le-am vazut si sub alte brand-uri: Maxwell, V&A etc. Pana la urma... cine le fabrica? Maxwell? Axiomet? Chinezii, iar astia doar brand-uiesc?acelasi lucru am vazut si eu . Sigur este vorba despre un produs chinezesc "ambalat in europa" Link spre comentariu
Vizitator exxocet Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Axiomet arata bine, imi placea, insa e "al nimanui" si asta e de rau augur. La fel si Maxwell, care produce aceleasi multimetre, rebrand-uite, cu alte culori ale carcaselor. Culmea, pana si site-ul maxwell foloseste acelasi CMS (Joomla) si aceeasi tema (doar alta schema de colori) ca in cazul Axiomet. Probabaile una si aceeasi firma. Sau asociatie familiara intr-un bloc din Shanghai. Ca urmare m-am hotarat asupr aunui UNI-T 70B. Va multumesc pt info. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum