Vizitator max99 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Buna ziua,Mi-am demontat navigatia de la masina, care nu mai citeste si am nevoie de un cap laser VED0440, Panasonic - sau echivalent.L-am gasit la un magazin din Targu-Mures, il aduc intr-o luna si ma costa 600 de lei.Aveti vreo sugestie/idee? Unde sa il caut mai ieftin? Pe net e la 133 de euro, deci nu e o diferenta foarte mare.M-ar interesa sa aflu in ce aparate a mai fost folosit, loader-ul e DVS-100V.Mersi anticipat! Link spre comentariu
quadrall Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 ca v-a facut sa credeti ca este dioda laser ? apratul invartea cd-ul ? Link spre comentariu
Vizitator max99 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Invarte, se aprinde si dioda. Am fost cu el la un atelier si mi-au zis ca o problema des intalnita e slabirea fascicolului - de unde si presupunerea mea ca dioda ar fi de vina.Daca aveti vreo alta idee, sunt mai mult decat bucuros sa o aud! Link spre comentariu
NICA Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 ati incercat o curatare? Link spre comentariu
Vizitator max99 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Da, cu curatatul nu am rezolvat nimic. Link spre comentariu
pustiu22 Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Ansamblul cap-laser are un semireglabil, ai incercat sa-i modifici pozitia cursorului?PS: Putin cate putin in stg si-n dr, dar fotografiaza-i pozitia initiala sa sti de unde ai plecat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum