Vizitator schnappi Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Salut!Vroiam sa va intreb daca se poate face conversia asta adica dintr-un player audio auto sa il transform in mp3 player.Este vorba de un Visteon kw2000 pentru Ford (modelul 6000cd).Multumesc! Link spre comentariu
djdansmart Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 In principiu se poate..dar nu la nivel de amator! In principiu..uita ideea asta si i-ati un transmitator FM eventual! Link spre comentariu
Vizitator schnappi Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 am mp3player atasat la unitatea audio.Mi-a stricat piticul partea de cd (a reusit sa introduca 3 cd-uri deodata) si nu mai merge.Ma gandesc ca ceva mecanica.Ideea era oare s-ar putea inlocui partea de cd cu una care stie sa citeasca si mp3 sau trebuie schimbat si ceva in placa?Ce difera intr-un cd player audio si unul care stie sa citeasca si mp3-uri? Link spre comentariu
Vizitator rrrremus Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Difera modul in care citeste discul si difera modul in care decodeaza informatia.NU POTI face mp3 player dintr-un CD player! Cumpara un mp3 player de la magazin daca asta vrei. Link spre comentariu
Vizitator schnappi Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 ok,recunosc nu sunt de meserie electrician dar vreau sa ma lamuresc cu niste lucruri.Din cate am mai citit pe net marea diferenta este ca fata de un cd player normal la mp3 player exista un circuit DSP care face decodarea informatiei citite.Din ce am inteles eu ar fi cam asa: inaintea componentelor normale dintr-un cd player se pune acest circuit dsp?@rrrremus : e foarte usor sa spui ca nu se poate daca stii si de ce.Imi poti spune si mie de ce nu se poate?Ce difera atat de mult?Ai spus modul in care se citeste discul adica capul de citire?si difera modul in care se decodeaza informatia adica acel circuit dsp?De exemplu eu am partea de cd care s-a stricat(trebuie sa-l desfac sa vad ce - ceva la partea mecanica), si mai am acasa un mp3 player portabil.Daca am aceste componente nu se pot combina cumva?Repet, nu sunt de meserie; incerc sa aflu raspunsuri la ce idei am;daca se poate sau daca nu si de ce nu?Multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator rrrremus Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Pentru ca nu ai absoult nici o experienta in domeniu iti pot spune 100% convins ca nu vei putea sa faci transformarea.Poti sa te documentezi de pe internet cu privire la modurile in care se face citirea la diferitele tipuri de cd-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum