Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformare cd player in mp3 player

Vizitator schnappi

Postări Recomandate

Vizitator schnappi

Salut!Vroiam sa va intreb daca se poate face conversia asta adica dintr-un player audio auto sa il transform in mp3 player.Este vorba de un Visteon kw2000 pentru Ford (modelul 6000cd).Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djdansmart

1

Vizitator schnappi

am mp3player atasat la unitatea audio.Mi-a stricat piticul partea de cd (a reusit sa introduca 3 cd-uri deodata) si nu mai merge.Ma gandesc ca ceva mecanica.Ideea era oare s-ar putea inlocui partea de cd cu una care stie sa citeasca si mp3 sau trebuie schimbat si ceva in placa?Ce difera intr-un cd player audio si unul care stie sa citeasca si mp3-uri?

Link spre comentariu
Vizitator rrrremus

Difera modul in care citeste discul si difera modul in care decodeaza informatia.NU POTI face mp3 player dintr-un CD player! Cumpara un mp3 player de la magazin daca asta vrei.

Link spre comentariu
Vizitator schnappi

ok,recunosc nu sunt de meserie electrician dar vreau sa ma lamuresc cu niste lucruri.Din cate am mai citit pe net marea diferenta este ca fata de un cd player normal la mp3 player exista un circuit DSP care face decodarea informatiei citite.Din ce am inteles eu ar fi cam asa: inaintea componentelor normale dintr-un cd player se pune acest circuit dsp?@rrrremus : e foarte usor sa spui ca nu se poate daca stii si de ce.Imi poti spune si mie de ce nu se poate?Ce difera atat de mult?Ai spus modul in care se citeste discul adica capul de citire?si difera modul in care se decodeaza informatia adica acel circuit dsp?De exemplu eu am partea de cd care s-a stricat(trebuie sa-l desfac sa vad ce - ceva la partea mecanica), si mai am acasa un mp3 player portabil.Daca am aceste componente nu se pot combina cumva?Repet, nu sunt de meserie; incerc sa aflu raspunsuri la ce idei am;daca se poate sau daca nu si de ce nu?Multumesc frumos

Link spre comentariu
Vizitator rrrremus

Pentru ca nu ai absoult nici o experienta in domeniu iti pot spune 100% convins ca nu vei putea sa faci transformarea.Poti sa te documentezi de pe internet cu privire la modurile in care se face citirea la diferitele tipuri de cd-uri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări