Vizitator barbosu Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 va rog un sfat la aceasta combina nu se mai opreste "ingheata la greu";sa verific mai intii termostatul ? senzorul de temperatura cum se poate verifica; o zi buna in continuare, sanatate Link spre comentariu
Vizitator ioniy Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 unde ingheata ?\in congelator, in frigider daca in frigider face gheata pe partea din spate uniform cum facea si inainte atunci este temostatul daca insa in frigider face gheata in stanga mai mult sau neuniform atunci este o pierdere de freon Link spre comentariu
Vizitator barbosu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 multumesc pentru raspuns ,scuze m-am exprimat gresit,era o lada frigorifica artic destul de veche ,si fiid undeva in provincie am renuntat si i-am spus cunostiintei mele sa apeleze la cei de la reparatii frigidere , stiu ca ei dau si garantie la reparatii;oricum interesant la combine frigorifice separarea defectului de termostat de cea pierdere de freon; o seara buna ,multa sanatate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum