Mircea Bartic Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 mai jos sunt pozele facute ale ultimelor creeatii ale mele Boxe de petreceri (genul care se termina de obicei cu multa vodca sau bere pe aparatura) :lol: :twisted: am observat ca niste tweetere piezzo de cea mai proasta calitate pot suna destul de bine daca se creeaza un filtru adecvat :wink: basii sunt un model mai vexhi de REFLEX (unguresti) de 150W rms si carcasa de ALuminiu turnat , deci profi 8) boxele le-am facut la comanda pt cineva din Bistrita Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 Misto misto....Iara arata ca de fabrica facute ........Bafta in continuareSalBogdan Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2005 sper sa nu ma intelegeti gresit, eu nu postez boxele facute de mine pentru a ma da mare, ci pentru a va da idei pentru incintele pe care le veti construi voi pe viitor. Link spre comentariu
Light_man Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 nexus, ai dreptate in legatura cu tw piezo si filtrele adecvateam pus si eu 2 pe un filtru pe 2 cai luat de la un tv blaupunkt si suna super in combinatia cu sal sbx3040 sau srp3040 Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 Basi sunt de 15 sau de 12?Din cate am mai citit pe net tw piezzo au rezultate excelente pest 10 kHz ( dca gresesc corectati-ma ve rog )Felicitari pt proiect. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2005 basii sunt un model mai vechi de REFLEX Professoional (o marca ungureasca)diametrul este de 15" si Puterea este de 150W rms si sunt si pe 4 ohm :wink: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2005 clientul a adus difuzoarele (eu nu umblu cu gunoaie de piezzo) :lol: Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 am si eu 8 incinte care asteapta sa fie mochetate. daca nu imi ias ca ale tale imi fac seppuku :lol: (sau te rog sa dai indicatii amanuntite despre taierea si lipirea mochetei). Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 18, 2005 Partajează Postat Septembrie 18, 2005 NeXuS_3 nu iai recomandat clientului sasi mai bage si niste dif de medii sau macar un driver? cred ca o sa sune mediile atenuate un pic la 15" si un tw piezo Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 18, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2005 clientul nu a dorit sa mai bage nici un leu in difuzoare, pur si simplu dorea niste incinte in care sa foloseasca ceea ce avea deja, ceea ce am si facutsuna chiar acceptabil (medii din belsug) :lol: oricum la petreceri nu comenteaza nimeni ca boxele nu suna tocmai Hi-fi :twisted: Link spre comentariu
Vizitator BAZ Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Pai ... si ce filtru ai pus la piezo de suna asa bine? Poti face o schema ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2005 uite, aici arata cum se face un crossover pt un piezo http://www.pulsardevelopments.com/produ ... dccf69e5b1 foarte importanta este acea rezistenta inseriata cu tweeter-ul pt a evita situatiile periculoase de rezonanta , care pot duce la defectarea amplificatorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum