Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer S-h240V-W

babic2005

Postări Recomandate

Nu stiu daca scriu in zona corespunzatoare....(daca nu va rog mutati topicul)...sau poate fi si sters.

Acum cateva zile vine la mine un prieten cu 2 boxe Pioneer S-H240V-W in ideea sa i le repar, cand ne-am uitat la difuzoare am ramas uimit, sau surprins, cat de "ieftin" sunt facute. Nu am nimic cu firma pioneer care face lucruri bune, calitativ, dar boxele astea mi se par prea "ieftin" facute pentru cat am vazut ca costa (intre 4 si 6 mil in functie de magazinul de unde la cumperi). Atasez niste poze.:

Posted ImagePosted ImagePosted Image

din aceste poze putem observa ca in componenta se afla Tweeter Piezo (un tweeter foarte calitativ din normele hifi), un difuzor de medii care nu costa mai mult de 5 lei si basul de care nu spun nimic (e cat de cat ok). De unde si pana cand ar avea si 80W nu mai discutam.

poze mai in detaliu:

Posted ImagePosted Image

Eu nu am ascultat acetse boxe pentru ca la mine au ajuns cu mediile si inaltele arse, dar am ascultat prin magazine acelas model, acum dupa ce am vazut ce au inuntru mi-am dat seama de ce nu urca spre 20.000 Hz.

Mai multe nu am de spus, las pe altii.

Daca considerati inutil topicul sau neadecvat, va rog sa il stergeti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• babic2005

2

• felixx

1

• ionescu liviu

1

• Optiplex

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nimic nou sub soare. :limb: In gama asta de produse (mai ales de cand nebunia cu 5.1, 7.1...), Pioneer, Sony, Technics si care or mai fi isi bat joc de cativa ani de cumparatori. Dar nu ii acuz de nimic... Intereseul isi poarta fesul. Daca asta se cumpara, asta se cere. Si pe vremuri erau produse mai slabe de la firme de renume ce se vandeau usor doar pt renumele lor. Dar pe vremea aia aveau si produse de top. Acum... vraiste. Urechi de tabla.Si la exterior se cam vede ca nu sunt boxe ce merita asa preturi. Acum vreo 2 ani cand am vazut produse de genul de la firme din acestea prin supermarketuri ma intrebam care e diferenta intre ele si cele chinezesti no-name (cum ar fi Blue Tech). Raspunsul e ca nu e nici una.. De fapt eu gasesc la banii asta boxe mult mai ok de la Blue Tech cel putin ca aspect, chiar si ca performante.PS Cand ai zis de tweeterul piezzo si normele hifi ai glumit, nu? :rade: Ca or fi si piezzo care au performate bune nu contest (desi nu am auzit de asa ceva), dar nu cred ca e cazul aici...

Link spre comentariu

Raspunsul lui felixx este privirea cea mai corecta asupra problemei in discutie!Nu odata am observat supararea de mireasa violata a unora, prezenta is in acest topic, care nu este decat o reactie HILARA! De fapt ce ati dori????????????????Singuri ati spus ca aceste INCINTE ACUSTCE se vand in jur de 100 euro! Scadeti:- 24% TVA- taxe vamale si transport, doar vin din China, si nu-i colea! ( la un container), cel putin 35 eur = 41 eur- cheltuielile si profitul vanzatorului, de regula intre 30% (caz fericit!) si 200% (caz UN PIC EXAGERAT!), de regula 100% , deci 20 eur;- un 10% profitul producatorului (2Eur) si eventual inca 2 eur pentru alte cheltuieli si spagi (Romanika), raman 16 eur!!!!!!!!!!!!!!!!!!In definitiv, pentru 16 euro, nu credeti ca primiti PREA MULT???? Cui nu-i place poate sa-si cumpere incintele sexy prezentate de felixx!!! La prima, cu un woofer, Kitul (difuzoare, filtre nemontate, hoarne frontale si planul de executie a incintei) pentru o pereche de incinte costa in Franta 1proximativ 18.000 euro si se mai estimeaza vreo 3500 pentru o pereche de incinte!In definitiv, totul are un pret pe lume! Daca ai "cu ce" i-o tragi unui model international la Waldorf Astoria sau in insulele Bali, daca nu ........................, te multumesti cu ce ai sau cu ce capeti daca esti "baiat cuminte" si nu "o doare capul' !"Atata dai, 1/2 face, de 1/4 merge!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări