Vizitator Costaa Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 salut am si eu o problema destul de ciudata nu ma pricep prea bine la pc-uri.deci am luat un hard sata totul bine.am instalat un windows XPsp2 merge totul perfect dar.cand vreau sa pun cd-urile cu drivere nu imi citeste dvd-ul nici un cd ma poate ajuta cineva ???? va rog frumos Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Salut ! Dar pe ce este dvd-rw,este pe ide sau este tot pe sata? Daca este pe ide setatil pe master dvd-rw sau daca este pe sata bagatil pe portul sata 2 iar hdd-ul pe portul sata 1. :daAstept. Link spre comentariu
Vizitator Costaa Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 ms mult ca ai raspuns.....cum am mai zis nu ma prea pricep bine la pc-uri daca imi zici mai detaliat as fi recunascator unde ma uit la dvd daca e pe idle in bios ? te rog frumos daca poti si ai placerea sa imi raspunzi mai detaliat adika pas cu pas multumesc mult Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Dati-mi adresa de mess ca sa vb ,ok astept. Link spre comentariu
Vizitator Costaa Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 costel_172004 ms ! Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Salut ! Dar pe ce este dvd-rw,este pe ide sau este tot pe sata? Daca este pe ide setatil pe master dvd-rw sau daca este pe sata bagatil pe portul sata 2 iar hdd-ul pe portul sata 1. :daAstept. sata nu are "preferinţe" şi setări ca la IDE, pentru că fiecare canal sata suportă doar un device, nu mai multe!singura problemă ar fi setarea din bios, care să indice pe ce canal sata se află unitatea hdd de bootare, în rest...pe ide trebuie verificat să nu fie ambele master sau ambele slave...de asemenea, atenţie la jumperi şi bios: dacă jumperii sunt puşi pe master/slave, şi biosul NU e pus pe auto, apar probleme. la fel şi dacă în bios se fixează canal 1 ide 1 master, canal 2 ide 1 slave, şi jumperii sunt pe "cable select", iar apar năzdrăvănii...în concluzie, verificaţi setările jumperilor şi ale biosului. Link spre comentariu
Vizitator romeoct Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 DVD-ul il vede in device manager ? Apare driver-ul corect ? Iti apare in my computer ? Daca bagi un cd bootabil il citeste ? Booteaza cu cd-ul de windows xp ? Poate ai o problema de windows. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum