Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

va rog ajutati,ma

Vizitator Costaa

Postări Recomandate

Vizitator Costaa

salut am si eu o problema destul de ciudata nu ma pricep prea bine la pc-uri.deci am luat un hard sata totul bine.am instalat un windows XPsp2 merge totul perfect dar.cand vreau sa pun cd-urile cu drivere nu imi citeste dvd-ul nici un cd ma poate ajuta cineva ???? va rog frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Salut ! Dar pe ce este dvd-rw,este pe ide sau este tot pe sata? :jytuiyu Daca este pe ide setatil pe master dvd-rw sau daca este pe sata bagatil pe portul sata 2 iar hdd-ul pe portul sata 1. :daAstept. :dans:

Link spre comentariu
Vizitator Costaa

ms mult ca ai raspuns.....cum am mai zis nu ma prea pricep bine la pc-uri daca imi zici mai detaliat as fi recunascator unde ma uit la dvd daca e pe idle in bios ? te rog frumos daca poti si ai placerea sa imi raspunzi mai detaliat adika pas cu pas :) multumesc mult

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut ! Dar pe ce este dvd-rw,este pe ide sau este tot pe sata? :jytuiyu Daca este pe ide setatil pe master dvd-rw sau daca este pe sata bagatil pe portul sata 2 iar hdd-ul pe portul sata 1. :daAstept. :dans:

sata nu are "preferinţe" şi setări ca la IDE, pentru că fiecare canal sata suportă doar un device, nu mai multe!singura problemă ar fi setarea din bios, care să indice pe ce canal sata se află unitatea hdd de bootare, în rest...pe ide trebuie verificat să nu fie ambele master sau ambele slave...de asemenea, atenţie la jumperi şi bios: dacă jumperii sunt puşi pe master/slave, şi biosul NU e pus pe auto, apar probleme. la fel şi dacă în bios se fixează canal 1 ide 1 master, canal 2 ide 1 slave, şi jumperii sunt pe "cable select", iar apar năzdrăvănii...în concluzie, verificaţi setările jumperilor şi ale biosului.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator romeoct

DVD-ul il vede in device manager ? Apare driver-ul corect ? Iti apare in my computer ? Daca bagi un cd bootabil il citeste ? Booteaza cu cd-ul de windows xp ? Poate ai o problema de windows.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări