Vizitator vip2009 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 salutare tuturor am si eu o problema daca se poate spune asa , vreau sa imi iau 2 kituri din astea http://tor-online.ro/produse/228-montaj ... a2030.html si as vrea sa le conctez pe amadoua la acelasi transfomator se poate ? datele transfomatorului seria TL-76-G2737 I/P:230V /\/ 50Hz O/P: 13.4VX2/\/3.7A(VINE PUNCTUL IN MIJLOC O FI INMULTITIN AMBELE CAZURI UNDE ESTE(13.4) SI UNDE ESTE (3.7A)) Se poate sa alimentez ambele kituri la acest transfomator? Daca da si mai trebuie si ceva piese in plus va rog mult sa imi spuneti ca sunt cam incepator mentionez ca traful este marisor este aproape inca o data de cat un traf de 2x16V de 3000ma(3A) Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 salutare tuturor am si eu o problema daca se poate spune asa , vreau sa imi iau 2 kituri din astea http://tor-online.ro/produse/228-montaj ... a2030.html si as vrea sa le conctez pe amadoua la acelasi transfomator se poate ? datele transfomatorului seria TL-76-G2737 I/P:230V /\/ 50Hz O/P: 13.4VX2/\/3.7A(VINE PUNCTUL IN MIJLOC O FI INMULTITIN AMBELE CAZURI UNDE ESTE(13.4) SI UNDE ESTE (3.7A)) Se poate sa alimentez ambele kituri la acest transfomator? Daca da si mai trebuie si ceva piese in plus va rog mult sa imi spuneti ca sunt cam incepator mentionez ca traful este marisor este aproape inca o data de cat un traf de 2x16V de 3000ma(3A) :ras:sper ca stii de gluma , dar nici eu nu inteleg despre ce este vorba ! Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Da, cu 26,8V/3,7A poti alimenta cele doua kituri TDA2030, e chiar optim.Bineinteles, dupa traf trebuie pusa punte redresoare+un condensator de 4700uF/63V. http://tor-online.ro/produse/217-compon ... uf63v.html http://tor-online.ro/produse/156-semico ... c2506.html Link spre comentariu
Vizitator vip2009 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 ms moolt Spitfire dar as vrea sa te rog daca ai putea sa imi faci o schema in paint daca poti te rog mult si cum ar trebui conectate la kituri pentru ca au si ele la randul lor punti redresoare in linie Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 huh...bullshit!!!Scuze nu se poate cum am zis mai sus acu` vaz ca chinezismele sunt cu alimentare diferentiala, si au diode pe ele!!!Horror!Te sfatuiesc sincer sa nu cumperi aiurelile alea, -asta le mai trebuia, alimentare diferentiala- chelului tichie de margaritar-, mai pui ceva banutzi si iti cumperi/faci un amp cu LM3886 suna de 10X mai bine...pt kiturile alea ti-ar trebui un traf de 2X11V, nu 2X12V cum scrie acolo, te duci prea sus cu tensiunea... Link spre comentariu
Vizitator vip2009 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 salutare tuturor am si eu o problema daca se poate spune asa , vreau sa imi iau 2 kituri din astea http://tor-online.ro/produse/228-montaj ... a2030.html si as vrea sa le conctez pe amadoua la acelasi transfomator se poate ? datele transfomatorului seria TL-76-G2737 I/P:230V /\/ 50Hz O/P: 13.4VX2/\/3.7A(VINE PUNCTUL IN MIJLOC O FI INMULTIT IN AMBELE CAZURI UNDE ESTE(13.4) SI UNDE ESTE (3.7A)) Se poate sa alimentez ambele kituri la acest transfomator? Daca da si mai trebuie si ceva piese in plus va rog mult sa imi spuneti ca sunt cam incepator mentionez ca traful este marisor este aproape inca o data de cat un traf de 2x16V de 3000ma(3A) Link spre comentariu
Vizitator vip2009 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Dar amplificatorului acesta http://www.tehnoelectric.ro/home.html?p ... ory_id=182 imi mai trebuie ceva piese piese inafara de transfomator si un corector de ton? Te rog mult ajuta-ma stiu ca te stresez dar vreau sa imi dau comanda ca daca nu imi iau cv aqm de ei nu ma aleg cu niq(banii) Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Cu acel kit vei obtine in jur de 2 x 50...60W/8 ohmi. Este suficient daca vei cumpara un radiator si un corector de ton stereo (pe linga transformator si kitul amplificator). Link spre comentariu
Vizitator vip2009 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 si filtraj ceva nu mai trebuie nimiq absolut nimiq inafar de corector de ton si radior? Dar cuplate ele amadoua cu transfomatorul si atat? Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Pe placa amplificatorului se vede puntea redresoare si condensatorii de filtraj de 6800uF. Transformatorul trebuie sa fie cu priza mediana, asa cum se precizeaza in descrierea kitului amplificator. Link spre comentariu
Vizitator vip2009 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 adica cu 3 fire la iesire 2x28 de exemplu nu? (sunt incepator) Link spre comentariu
Vizitator vip2009 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 gata aqm am inteles ms moolt ca m-ati ajutat va raman dator Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Acolo scrie ca tensiunea trebuie sa fie intre 2 x 17Vca pina la 2 x 26Vca. Nu stiu caracteristicile acelor circuite hibride care echipeaza acele placi si cred ca nu este bine sa depasesti valorile maxime declarate de producator. Link spre comentariu
ionut_te Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Atenţie la acest din urmă kit... am cumpărat acum vreo 4 luni un integrat ca acela doar din pură curiozitate (la 40 RON...) şi am constatat următoarele: sunetul este OK pentru preţul său dar cred că are o problemă (cel puţin al meu): nu disipă căldura spre radiator... se încălzeşte mai mult capsula de plastic decât radiatorul... Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Tinand seama de ce are inauntru, nu-i de mirare...nisip+rasina, peste chinezismele de componente... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum