Vizitator dany86_alex Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Sal. am un w660i de o saptamana pe display au inceput sa apara diferite culori : galben si albastru iar dupa o zi nu se mai vedea nimic.l-am schimbat cu un alt display si aceeasi problema.ce ar putea sa aiba? a mai patit cineva asa ceva cu modelul asta de tel? daca e o problema din placa se mai poate face? ms Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 in rest functioneaza tel cu exceptia display-ului? daca da ,trebuiesc verificate conectorul de pe placa al displayului(sa nu aiba oxid sau pini dezlipiti), filtrele si procesorul( se dezlipeste frecvent la SE).trebuie sa mergi la un service daca nu esti in domeniu! Link spre comentariu
Vizitator dany86_alex Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 alte probleme nu am cu el.merge foarte bine inafara de display Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 e defect fizic, nu prea ai ce-i face acasa. mergi cu el la un service. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum