Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat foto SAMSUNG Digimax S500

vitamina

Postări Recomandate

Salut! Am si eu un aparat de fotografiat marca SAMSUNG Digimax S500.Am incercat sa fac cateva poze cu el pe la tara,si am observat ca la lumina zilei,in momentul in care face poza,nu mai iese decat o lumina alba pe display.In modul de inregistrare video,face clipul perfect.Noaptea si in casa unde nu este lumina,scoate tot perfect.Eu am incercat sa il resetez,sa il aduc la setarile default dar degeaba.Aveti vreo idee ce i s-a fi putut intampla?Nu a suferit cazaturi sau alte socuri. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vitamina

4

• dorel_81

2

• nelute8

2

Top autori în acest subiect

In cazul asta daca mai este in garantie, vi-l schimba sau il repara. Daca nu mai este in garantie va trebui sa suportati dumneavoastra reparatia. Dar totusi ciudata treaba, filme face perfect, acea panglica ar fi trebuit sa afecteze si filmarea.

Link spre comentariu

Eu ma gandesc ca in momentul cand face poze,se inchide si se deschide diafragma.Probabil la filmare nu se mai inchide diafragma si nu il mai loveste asa puternic lumina in obiectiv dintr-o data si de asta functioneaza la parametrii lui.Sper ca logica mea este buna.Daca cunoaste cineva principiul de functionare si este amabil sa il explice,cu atat mai bine!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Eu am S1000, si jucandu-ma la el, i-am reglat sensibilitatea in diferite variante, ca la unele nu mai facea poze. Nu cumva i-ai schimbat si tu setarile? dar zici ca ai dat "din fabrica". E vorba de acel parametru ISO.

Link spre comentariu

Sunt tare dezamagit de aceasta marca. Nimic nu a mers normal, cu exceptia unui TV. Telefoane, camere video, foto, groaznice.Acum, camera foto, consuma acumulatorii extrem de repede. Desi sunt incarcati corect, au peste 5A in scurt, imi spune ca sunt descarcati. Pe foto "absoarbe" 660mA, iar pe video 850mA. Cat un electrod de doi jumate. Daca pun baterii alcaline R6 , nici n-apuc sa le platesc, ca trebuie sa ma intorc iar la raft. Logic, daca el necesita 1A sa zic cu rezerve, pana la 5, cui ii da? Ma fura? E calic?

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Te rog f mult sa imi explici daca doresti mai pe intelesul meu care este acel parametru ISO si unde il gasesc?In meniul aparatului?Sunt perfect de acord cu tn ca papa acumulatori si baterii alkaline pe paine.Si nici prea trainic nu a fost.Dar scotea bine dracia. Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator lucianciurel

Salut! Am si eu un aparat de fotografiat marca SAMSUNG Digimax S500.Am incercat sa fac cateva poze cu el pe la tara,si am observat ca la lumina zilei,in momentul in care face poza,nu mai iese decat o lumina alba pe display.In modul de inregistrare video,face clipul perfect.Noaptea si in casa unde nu este lumina,scoate tot perfect.Eu am incercat sa il resetez,sa il aduc la setarile default dar degeaba.Aveti vreo idee ce i s-a fi putut intampla?Nu a suferit cazaturi sau alte socuri. Multumesc!

Problema ta este un FPCB (flexible PCB) din obiectiv care cedeaza. Singura solutie este la service sa il inlocuiasca. Acel FPCB ar trebui sa comande obturatorul sa se inchida dupa expunere. Daca obturatorul nu mai functioneaza, senzorul CCD inca primeste lumina si poza va fi supraexpusa. In modul filmare, camera ta functioneaza perfect, pentru ca nu are nevoie sa inchida obturatorul.Sper ca ti-am fost de folos si nu este prea tarziu.Pentru alte detalii, PM.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări