Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Input diferit casetofon.

Optiplex

Postări Recomandate

Salutare tuturor, am un casetofon vechi blaupunkt heilbronn sqm39 , in ciuda aspectului se aude bine la el si scoate ceva volum , eu il folosesc in apartament , el are caseta si radio eu as vrea sa primeasca semnal de la calculator telefon etc prin mufa jack . Se poate face asa ceva ? Mentionez ca nu are nici un cablu in spate in afara de cele de curent si antena si are o mufa rotunda cu 8 pini , deci nu stiu la ce sa umblu . Sunt incepator deci nu ma pricep, se poate face ? e greu?Multumesc , Robert

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

3

• vasile eugen

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu are mufa jack ... mufa jack vreau sa ii adaug . Nu are nici un aux pe el , are numai ARI , UIII (care nu stiu ce fac) si un buton PS care schimba intre caseta si radio , eu ma gandeam , nu pot sa scot din functiune vreuna caseta ori radio sa ii adaug mufa jack si cand apas PS sa schimbe la jack ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări