Optiplex Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Salutare tuturor, am un casetofon vechi blaupunkt heilbronn sqm39 , in ciuda aspectului se aude bine la el si scoate ceva volum , eu il folosesc in apartament , el are caseta si radio eu as vrea sa primeasca semnal de la calculator telefon etc prin mufa jack . Se poate face asa ceva ? Mentionez ca nu are nici un cablu in spate in afara de cele de curent si antena si are o mufa rotunda cu 8 pini , deci nu stiu la ce sa umblu . Sunt incepator deci nu ma pricep, se poate face ? e greu?Multumesc , Robert Link spre comentariu
vasile eugen Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 la mufa jack ce scrie,? axu cumva. Ai ceva buton pentru auxiliar? Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 nu are mufa jack ... mufa jack vreau sa ii adaug . Nu are nici un aux pe el , are numai ARI , UIII (care nu stiu ce fac) si un buton PS care schimba intre caseta si radio , eu ma gandeam , nu pot sa scot din functiune vreuna caseta ori radio sa ii adaug mufa jack si cand apas PS sa schimbe la jack ? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 uite schema : http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... sqm39.html urmareste potentiometri de volum si de acolo sa iai semnal Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum