vsl_virgil Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Buna ziua,am acest model de masina care nu mai evacueaza apa ,cand ajunge la evacuat se opreste,am verificat pompa nu este blocata sau infundata si furtunele sunt curate,daca se poate un sfat ,o schema electrica Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Butonul clatire este apasat ?(Rinse hold) Link spre comentariu
vsl_virgil Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 da este apasat . Link spre comentariu
marianjoita Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 am patit si eu de mai multe ori aceeasi poveste la masina. defectul era fie la filtru, fie la iesirea furtunului de evacuare din cuva, acolo unde este o bila laba de plastic Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Daca este apasat ,pompa nu face evacuarea apei! Link spre comentariu
vsl_virgil Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 da,asta este problema. Link spre comentariu
vsl_virgil Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 daca las furtunul de evacuare al apei jos pe pardoseala apa iese din masina ,nu cred ca ar fi din bila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum