procudin Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Vreau sa imi fac 2 boxe.....pana la urma care este cel mai bun material...pal...mdf....?am citit si alte posturi dar nu m-am convins Link spre comentariu
papyreloaded Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 mdf e mai bun insa si mai scump Link spre comentariu
iulidan2 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Daca cunosti pe cineva la o fabrica de mobila, lor le raman bucati de MDF pe care le poti folosi si le poti lua la alte preturi. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 de unde iau tabla dintraia perforata? Link spre comentariu
procudin Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 va multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 de unde iau tabla dintraia perforata?Daca vrei tabla cu perforatii rotunde, vei gasi la morari (se utilizeaza la diferite site), eventual ii intrebi de unde le cumpara. Cele care le-am vazut eu aveau in jur de 100x150cm, din tabla de 0,5...1mm, cu ochiuri cu diametrul de 2...7mm. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 mdf e mai bun insa si mai scump stiu incinte profesionale confectionate din PAL , deci merge si PAL-ul.. poate sa il foloseasca cu incredere.. e si mai usor de prelucrat.. Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 wally_gatter, sunt confectionate din PAL, tocmai pentru ca e mai ieftin... La fel de bine puteau fi si din plastic ABS. Link spre comentariu
Vizitator pokemont17 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Thanks you for the post. Hi guys, Im a newbie. Nice to join this forum. __________________ Watch Alpha And Omega Online Free Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 MDF e mai bun dar acum depinde si cine face boxa. Presupunand prin reducere la absurd ca toti suntem experti in realizare boxe in regim diy atunci merge facut si in PAL cu succes. Poate ca ar trebui sa vorbim si de scule folosite la debitare, frezare ca nu prea merge sa le tai cu ferestrau manual daca vrei sa faci ceva frumos si bun.Eu sincer as incerca sa fac din cateva scanduri de stejar,paltin,artar,molid sau fag de pe la tara care stau de cativa ani buni pachetate frumos si s-au uscat destul. Aveam de gand sa fac ceva pe viitor cu ele si cred ca asta am sa fac. Dar pana nu strang bani de scule electrice in special freza nu ma ating de ele. Am avut un televizor Saba cu carcasa din lemn de molid si paltin cu amplificator separat de placa televizorului si difuzoarele complet inchise si incastrate in carcasa televizorului. Pe langa faptil ca arata foarte bine puterea si calitatea difuzoarelor era mult superioara amplificatoarelor si kiturilor din comert, aproape de calitatea amplificatoarelor cu tuburi. De retinut ca paltinul a fost folosit la la cutia televizorului iar cutiile boxelor din molid, molidul din cate am inteles e bun pentru acustica fiind folosit la realizarea viorilor, chitarelor,e.t.c.tinand cont de faptul ca molidul e relativ ieftin mai ramane decat problema sculelor si mai ales gasirea de molid vechi de cam 10 ani si fara crapaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum