Optiplex Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 nu sunt dibeisi . stiu si eu sa ma feresc de alea , e vorba de Mobile authority 250s. 100w , subwoofere . de 20cm . costa 100Ron bucata . si ma ghidez dupa cum a spus VTP atata dai jumate face un sfert lucreaza . Unii il lauda , daca il stiti va rog sa imi spuneti cum se aude la el . asta link e bun ? http://decibel.bizoo.ro/vanzare/47070/D ... er-10-inch Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Revin cu niste mentionari in legatura cu difurile. Am descoperit ca pe cutie sunt trecuti parametrii T/S, Care suntQts 0.95Qms 5.4Qes 1.15SPL 88,14 dbVas 40,12LFs:46,64HzMa 20,00gBL 5,73 n/aCms 0,61mm/NAcestia sunt parametrii, rog pe cineva care se pricepe sa imi calculeze si mie dimensiunile incintei pentru fiecare boxa(vreau sa fac doua, nu ambele difuri intr-o boxa).Am si tweetere pentru ele, dar sunt mici si nu cred ca afecteaza volumul intern al incintei.Multumesc Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 vreau sa folosesc aceste difuzoare pe post de difuri de medii, cu filtre Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 uitati cateva poze cu detalii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum