Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG42LD650 Problema audio decodare DTS.

Vizitator catoss

Postări Recomandate

Vizitator catoss

Salut, detin un TV LG 42LD650, rulez filme in format .MKV dar nu imi decodeaza sunetul in format DTS:(. (exista posibilitatea transformarii DTS in AC3 - ca asa merge - dar e cam nasol.. sa stai 20min / film sa transformi audio formats:P ) Am aflat ca sistemul 5.1 cu intrare digitala de la Logitech Z-5500 decodeaza acest format audio. Si vroiam sa stiu daca il cumpar, si il conectez cu TV-ul printr-o conexiune optica, tv-ul transmite semnalul catre sistem? ( codat cum e ) ca sa mi-l decodeze sistemul audio:) . Stie cineva? Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

Top autori în acest subiect

Vizitator domnulx2001

Salut, detin un TV LG 42LD650, rulez filme in format .MKV dar nu imi decodeaza sunetul in format DTS:(. (exista posibilitatea transformarii DTS in AC3 - ca asa merge - dar e cam nasol.. sa stai 20min / film sa transformi audio formats:P ) Am aflat ca sistemul 5.1 cu intrare digitala de la Logitech Z-5500 decodeaza acest format audio. Si vroiam sa stiu daca il cumpar, si il conectez cu TV-ul printr-o conexiune optica, tv-ul transmite semnalul catre sistem? ( codat cum e ) ca sa mi-l decodeze sistemul audio:) . Stie cineva? Multumesc mult.

Salut,

Nu sunt sigur ca TV-ul are iesire digitala. M-am uitat pe site:

Reclama

si nu am regasit asta nicaieri. Daca insa exista o astfel de iesire (S- optica/PDIF) optica sau coaxiala care arata cam asa:

http://images.americas.creative.com/ima ... d_tour.jpg

atunci in principiu poate decoda. Numai sa fii atent la ce tip de mufa este la iesirea respectiv intrarea optica. Eu nu am fost atent si m-am pacalit odata...

Mult spor,

Gabi

-------------------------

text editat de zvasile

http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=17653#p17653

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări