Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA7375v

nimeni_altci

Postări Recomandate

Salut.Vreau sa realizez un amplificator stereo TDA7375v, dar problrma e ca am o dilema.In catalog da 2 scheme posibile de realizare.Pe cea de sus mi-am propus sa o fac, dar din cate vad nu e stereo, desi are doua difuzoare, si nici nu scrie ca ar fi stereo.La cea de jos scrie ca e stereo, dar vad ca are 3 difuzoare, ceea ce nu inteleg pentru ca amplificatorul trebuie sa fie(cum scrie si in catalog) pentru 2.0.Imi poate explica cineva cum este treaba cu acest integrat, si de ce in schema a doua apar 3 difuzoare,desi ar trebui sa fie 2?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nimeni_altci

3

• Spitfire

1

• remus68

1

• radusa

1

Top autori în acest subiect

Este foarte simplu, acel integrat contine practic 4 amplificatoare finale, in prima schema se obtin doua canale stereo in bridge, 2 finale in paralel pentru stanga(L) si doua in paralel pentru dreapta®.In cea de-a doua schema, avem doua canale stereo in bridge+1 canal rezultat din unirea altor doua. :nebun:

Link spre comentariu

Este foarte simplu, acel integrat contine practic 4 amplificatoare finale, in prima schema se obtin doua canale stereo in bridge, 2 finale in paralel pentru stanga(L) si doua in paralel pentru dreapta®.In cea de-a doua schema, avem doua canale stereo in bridge+1 canal rezultat din unirea altor doua. :nebun:

Vreau sa fac o mica rectificare la ce a spus Spitfire. Din viteza probabil, a spus ca "bridge" inseamna paralel, cand de fapt, asa cum spune si termenul inseamna PUNTE. Deci prima schema este pt un amplif stereo cu amplificatoarele interne legate in punte.In a doua schema un canal foloseste doua dintre amplificatoarele interne legate in punte si celelalte doua se folosesc independent. A doua schema este buna pt un amplif stereo cu un subwoofer si doi sateliti, stanga + dreapta sau pt un canal mono cu amplificare separata pt o boxa cu trei cai. Canalul in punte se foloseste la dif de bas iar celelalte doua pt medii si inalte. Se obtine o boxa activa. Bineintales filtrele de separare de frecventa se pun la intrarea in amplificator.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări