nimeni_altci Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Salut.Vreau sa realizez un amplificator stereo TDA7375v, dar problrma e ca am o dilema.In catalog da 2 scheme posibile de realizare.Pe cea de sus mi-am propus sa o fac, dar din cate vad nu e stereo, desi are doua difuzoare, si nici nu scrie ca ar fi stereo.La cea de jos scrie ca e stereo, dar vad ca are 3 difuzoare, ceea ce nu inteleg pentru ca amplificatorul trebuie sa fie(cum scrie si in catalog) pentru 2.0.Imi poate explica cineva cum este treaba cu acest integrat, si de ce in schema a doua apar 3 difuzoare,desi ar trebui sa fie 2?Multumesc! Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Este foarte simplu, acel integrat contine practic 4 amplificatoare finale, in prima schema se obtin doua canale stereo in bridge, 2 finale in paralel pentru stanga(L) si doua in paralel pentru dreapta®.In cea de-a doua schema, avem doua canale stereo in bridge+1 canal rezultat din unirea altor doua. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Da.Acum am inteles.Practic catalogul ofera mai multe modalitati de combinare.Multumesc mult de raspuns. Link spre comentariu
radusa Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Este foarte simplu, acel integrat contine practic 4 amplificatoare finale, in prima schema se obtin doua canale stereo in bridge, 2 finale in paralel pentru stanga(L) si doua in paralel pentru dreapta®.In cea de-a doua schema, avem doua canale stereo in bridge+1 canal rezultat din unirea altor doua. Vreau sa fac o mica rectificare la ce a spus Spitfire. Din viteza probabil, a spus ca "bridge" inseamna paralel, cand de fapt, asa cum spune si termenul inseamna PUNTE. Deci prima schema este pt un amplif stereo cu amplificatoarele interne legate in punte.In a doua schema un canal foloseste doua dintre amplificatoarele interne legate in punte si celelalte doua se folosesc independent. A doua schema este buna pt un amplif stereo cu un subwoofer si doi sateliti, stanga + dreapta sau pt un canal mono cu amplificare separata pt o boxa cu trei cai. Canalul in punte se foloseste la dif de bas iar celelalte doua pt medii si inalte. Se obtine o boxa activa. Bineintales filtrele de separare de frecventa se pun la intrarea in amplificator. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Am o intrebare.Referitor la prima shema din poza de la primul post. Stand-by ul trebuie pus la plus sau la masa?Multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Pentru ca amplificatorul sa fie scos din stand-by, se conecteaza la plus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum