remus68 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Pentru cumparaturi, da o raita pe-aici viewforum.php?f=59 sau posteaza o cerere aici viewforum.php?f=60 Link spre comentariu
Vizitator acd Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Daca "zboara" peste 300E toata sandramaua 2.1 de 200W, ma las pagubas si-mi bag in masina un sistem de sunet pana-n 400E, mai bine. Nu ai precizat niciunde, pina acum, ca vrei un sistem audio pentru montat in masina! Daca nu ai habar de electronica, mai bine iti cumperi ceva... Ma baieti, nu mai trageti concluzii... luati-va dupa ce spun, ca nu mi-e greu sa vorbesc clar. Momentan NU vreau un sistem pentru masina. Toata discutia asta era pentru un sistem pentru acasa, in special pentru PC. un sistem ca ala este numai bun pt ascultat mp3 la 128k din placa integrata,sau pe scurt bani aruncati de poamana Pt ascultat muzica in casa la pc,in primul rand trebuie muzica,zici ca ai,apoi trebuie o placa de sunet buna,iar minim 100-200lei Apoi arunci un ochi la sectiunea publicitate ,aici pe forum,pe altele(de ex hi-fi.ro),pe okazii.ro si cauti useri seriosi care vand marfa sh ,care au calificative bune,sau pe care o poti vedea.Nu sta nimeni sa-ti caute pt tine,sau daca este cineva care are timp,sa se ofere Iti trebuie un amp de 60-100w stereo,de calitate si firma mai cunoscuta si boxe la fel.Sunt f multe,trebuie sa alegi. DAr in banii aia nu ai ce sa iei nou de la magain sau cum sa iti faci cu manutele tale.De asta sunt sigur si eu si altii Si uita de 2.1,ca iti trebuie alt amplif separat plus filtrare si alte acareuri pt acel .1.E de ajuns 2 boxe si un amp pe 2 ch pt muzica Daca nu stii nici ce-ti trebuie pt a realiza,nu ai nici cunostintele sa realizezi,asta trebuie din nou inteles Cat despre faza cu un subwofer teapan,pai numai difu pt asa ceva costa cat tot bugetul tau,ca e de casa ca e de sonorizare.Amplificarea pt el tot cam pe-acolo.Sutele astea de wati de caliatte nu se gasesc pe garduri ... Ok, deci ma sfatuiti sa renunt la visul meu de sistem 2.1 de 200W si sa caut ceva second... Incerc si varianta asta... Numai ca va rog spuneti-mi mai exact ce sistem (amplificator separat - banuiesc ca de 200W; pe cate canale? boxe care sa aibe cate difuzoare? - 1 pentru basi, 1 medii si 1 inalte?) sa caut? Si cam ce producatori? Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Adevarul , oricat de greu e de inghitit , e ca nu poti aborda cu bani putini proiecte ca cel pe care l-ai descris la inceput.Ce poti face e sa te orientezi spre o solutie stero ( 2 boxe ) , dar la care sa folosesti difuzoare si filtre de calitate ( Tonsil , Visaton , Monacor si altele ) si pe care sa le amplifici dintr-un amplificator cumparat SH ( deoarece realizarea unui amplificator chiar si din kit-uri , necesita destule cunostinte de electronica si pe deasupra este si mai costisitor decat unul SH )Recomand construirea de incinte turn pe 2 sau 3 cai , cu basi de 8" . Ex: Monacor SPH-210 + DT-300 + filtru Stage Line DN-1 sau fara filtru pe bass , doar cu filtru pe inalta + incinta bassreflex 27L ,intern . La care mai adaugi un amplificator SH ( 2x50W preferbil ) si o placa de sunet decenta Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Nu mai pune accent asa mare pe wati pt ca nu sunt asa de importanti precum crezi. Conteaza si sensibilitatea difuzoarelor. Pt ca ele pot consuma acea putere si sa nu fie destul de eficiente si sa nu produca o cantitate de decibeli convenabila. Iar sutele de wati de care zici tu sunt mult prea mult pt casa daca ai difuzoare cat de cat bune cu performante cat de cat. In general 2x50w e destul daca ai niste difuzoare cat de cat ok. Uite, de exemplu, eu iti recomand sa iti iei Microlab solo 7c. Te vor multumi. Au si telecomanda. Sau, daca ai nevoie de mai mult bass, poti lua alte 2 boxe stereo active, as zice ceva tot de la microlab, sunt unele mai mici, pe 2 cai, seamna cu 7c doar ca sunt mai mici, si iti mai iei un subwoofer activ. Totusi si microlab 7c au destul bass. Link spre comentariu
Vizitator acd Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Va multumesc pentru raspunsuri, baieti. Avand cantitatea asta ne informatie (noua, primita de la voi) imi trebuie ceva timp s-o studiezsi sa iau o decizie. Daca mai am nelamuriri, revin.Totusi, in ciuda faptului ca ma sfatuiti sa renunt la sistemul 2.1 la care m-am gandit initial :cry: ,indraznesc sa va intreb: la cat m-ar ajunge acest sistem daca l-as proiecta pentru vreo 200W?Mentionez ca - eu nepricepandu-ma la electronica , dar nefiind nici chiar tufa-tufa rau de tot -am un prieten electronist care mi-a promis sprijin in probleme ale acestui domeniu. De undesi increderea mea aparent nefondata. Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 si eu ma ocup acum de un proiect asemanator cu al tau , mediile le am , o pereche de westra, dar e mai complicat sa faci pe 3 cai deci ma gandesc sa renunt la ele . Cineva de pe forum mi-a recomandat difurile astea pentru bass : http://www.discopro.ro/?p=productsMore& ... me=pa-800k , 360 in total . Lemnul ma ajunge cam la 100 deci 460. Statia o am , vatelina aracet etc nu are rost sa pun la pret ca e infim inaltele ma ajung la : 47 buc x2 = 94, http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=5457 pe motiv de buget am facut compromis . Filtrele ma ajung la : 84 de lei total. 42/ buc http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=5695. Sa vedem totalul: 100 + 360 + 94 + 84 = 638 . Cum o sa am 200w bass in fiecare nu mai are rost sa fac subwoofer. Statia cum am zis , o am , dar ai vazut pretul la kituri: o sa te ajunga si kiturile cam la 200-300 Ron . Oricum , si mie imi depaseste bugetul care e 400 RON dar o sa astept sa faca banii pui , recomand sa faci la fel , mai bien astepti o vreme si te alegi cu ceva de calitate decat sa mergi la pret mic si sa iei chinezaraie sau sa abandonezi proiectul si sa nu te alegi cu numich :cry: Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 alternativa pentru bas : http://www.valmari93.ro/c.php?action=de ... usa&id=137 nu am mai auzit de firma asta , imi dau seama si singur totusi ca nu ii din SUA , a mai auzit careva de difurile astea? is bune de ceva sau tot chinezaraie deghizate in SUA ? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 alternativa pentru bas : http://www.valmari93.ro/c.php?action=de ... usa&id=137nu am mai auzit de firma asta , imi dau seama si singur totusi ca nu ii din SUA , a mai auzit careva de difurile astea? is bune de ceva sau tot chinezaraie deghizate in SUA ? arata cam comercial .. Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 arata cam comercial .. deci nu-s bune ? nu e relevant cum arata ... pana si dibeisi arata bine ... pe mine ma intereseaza cum se aude . Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 arata cam comercial .. deci nu-s bune ? nu e relevant cum arata ... pana si dibeisi arata bine ... pe mine ma intereseaza cum se aude .toate arata bine ca sa le cumperi.. ia mai bine ceva de firma , RCF de ex , sau Paudio , Selenium , Pioneer , Jbl.. daca tot vrei sunet Hi-Fi... cauta pe site-uri de vanzari online din tara si gasesti sigur ceva ca lumea Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 problema nu e sa gasesti ceva calumea , asta nu e o problema, buzunarul sa te tina . Stiu si eu dupa ce sa ma uit ( firma caracteristici etc) dar cateodata gasesti o firma nou sau un model nou , care poate fii super ... sau nu , deaia am intrebat aici de difuzorul acela sa vad daca a auzit cineva de el si ce ii poate pielea . Link spre comentariu
papyreloaded Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 toate arata bine ca sa le cumperi.. ia mai bine ceva de firma , RCF de ex , sau Paudio , Selenium , Pioneer , Jbl.. daca tot vrei sunet Hi-Fi... cauta pe site-uri de vanzari online din tara si gasesti sigur ceva ca lumea sau mai degraba ALCONE, AUDAX, BEYMA, BG CORP, DAYTON, EMINENCE, ETON, FOCAL, FOSTEX, FOUNTEK,HI-VI, JANTZEN, JORDAN, MANGER, MB QUART, MOREL, PEERLESS, SB ACOUSTICS, SCANSPEAK, SEAS,SILVER FLUTE, SUPRAVOX, TANG BAND, TONSIL, USHER, VIFA, VISATONpentru HI-FI(cu unele exceptii) Link spre comentariu
Vizitator acd Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Imi puteti face o comparatie (si recomandare) intre sistemele astea: http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=71&idp=10560 http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=71&idp=22567 Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Imi puteti face o comparatie (si recomandare) intre sistemele astea:http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=71&idp=10560http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=71&idp=22567 la logitech arata distorsiuni 80 dB Link spre comentariu
Vizitator acd Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Ma baieti, va rog io fumos, nu ma pricep, nu mai radeti atata de mine... Deci Logitech-ul e un fel de jaf bagat intr-o cutie de lemn?Boxele Microlab cam cati db scot? Si cam cat zgomot inseamna cifra asta? (Imi vibreaza oare geamurile? ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum