Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Siguranta cofret.

gaby

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby

13

• vfp_marius

5

• The Stressmaker

4

• lorik199

2

Top autori în acest subiect

Vizitator mariuselectric

Ploaia bate fix in el :rade: Nu am degand sa misc un deget pentru a indrepta sau inbunatatii lucrarea doar sa fac reclamatii pana refac lucrarea. Separe totusi ca contorul are un fel de protectie mai sap si va tin la "curent".

Contorul nu este prevazut cu protectii.E clar ca siguranta diferentiala a fost bagata in buzunar si va fi utilizata la o lucrare party. :freaza: Dute peste ei. :bataie
Link spre comentariu

Ploaia bate fix in el :rade:

ia si baga apa cumva in el si buleste-le contorul, o sa vina obligat/fortat sa-l repare si o sa ai motive sa-i tachinezi sa faca o treaba mai buna + baga sa-ti monteze disjunctorul diferential ce ti l-au luat
Link spre comentariu

dizjuncotoarele din cate stiam eu sunt concepute sa detecteze scurgere catre masa ,impamantare, si atunci ele sar automat deci daca accidental atingi cu mana faza nu prea exista sansa sa te curentezi mortal, asa ca un dizjunctor bun la locul lui nu strica , si daca lau luat din panou CALARESTEI :sparge: ar fi bine daca ai avea niste poze inainte de "reparatzie" , vei putea sai dai si in judecata usor .

Link spre comentariu

salut gaby nu ai precizat daca intrerupatorul diferential a fost cumparat de tine si poti face dovada daca era legat in amonte de contoar ,punctul de delimitare al instalatiei de utilizare este borna surub de esire din contoar,sigur innainte de punctul de masura se pune o protectie pentru protectia bransamentului a liniei electrice aerene la un scurtcircuit in punctul de masura sau coloana alimentare tablou electric distributie chear daca este instalatia lor[electrica ] ea este sustinuta de casa ta pe care o pune in pericol daca nu rezolvi nimic monteaza altul e foarte bune pentru tine mult noroc

Link spre comentariu

Diferentialul era al lor, sincer ma multumesc si cu o siguranta clasica montata inainte de contor. A trebuit sa fac niste modificari la instalatie, am montat inca un tablou, si a fost tare naspa, m-au trecut toate apele.

Link spre comentariu

da , in acest caz daca dizjunctorul era al lor nu ai ce face trebuie sa pui tu unul la tine in panou pentru siguranta ta si a familiei tale ,uite cateva scheme de tablou poate iti sunt de folos

Link spre comentariu

stii cum sta treaba cu meseriasii din ziua de azi , e ca totzi sunt meseriasi oameni care sa munceasca nu prea mai sunt . totzi stiu sa dea ordine da nici unul nu pane mana pe treaba

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator geo93

sal,gaby am si eu un contor exact la fel (instalat azi),dar panarama asta la mine nu inregistreaza.a mers pana la 00000008,iar de atunci a intepenit pe 000000(si arata sase cifre in loc de opt si mai scrie deasupa"->+P").stie cineva care e cauza ????

Link spre comentariu

stai linistit, atat cat sigiliul de pe tablou e intact, poti consuma cat vrei fara sa te traga nimeni la raspundere, ei au instalat un aparat de proasta calitate ce s-a defectat prematur

Link spre comentariu
Vizitator mariuselectric

sal,gaby am si eu un contor exact la fel (instalat azi),dar panarama asta la mine nu inregistreaza.a mers pana la 00000008,iar de atunci a intepenit pe 000000(si arata sase cifre in loc de opt si mai scrie deasupa"->+P").stie cineva care e cauza ????

O cauza ar putea fi: legatura la bornele contorului, in loc de faza au legat nulul.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări