Vizitator Flo_rin Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 salutari . am si eu o problema cu Dvd rw, nu imi citea dvd si m-am gandit ca ar trebui curatat(pentru ca il am de ceva timp si nu il curatasem niciodata), asa ca l-am desfacut si l-am curatat, a mers faorte bine dupa aceea, dar cand l-am instalat definitiv nu a mai vrut sa mearga.se comporta in felul urmator:nu invarte de niciun fel CD sau DVD ( am bagat si originale si tot nu a mers)nu focalizeazasi chestia aia care tine lentila se muta inainte si inapoi pe o portiune mica, in zona centrului CD, defapt in punctul cel mai din centru..stiti cam care ar fii problema? Link spre comentariu
Vizitator Flo_rin Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 nu stie nimeni? se mai paote repara? Link spre comentariu
omu_negru Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 am patit la fel cu un asus problema era ca nu tragea cd-u inauntru si nu deschidea cand dadeam eject. am reparat mecanismul dar nu mai functioneaza restu. solutia: am cumparat unu nou. parerea mea e ca ai toate sansele sa ai aceeasi solutie. Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 La cat costa unul nou, sau SH functional, nu merita sa te mai chinui sa-l repari. Link spre comentariu
Vizitator Flo_rin Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 merci de sfaturi:). cred ca o sa le urmez:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum