Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DvD Rw problema

Vizitator Flo_rin

Postări Recomandate

Vizitator Flo_rin

salutari . am si eu o problema cu Dvd rw, nu imi citea dvd si m-am gandit ca ar trebui curatat(pentru ca il am de ceva timp si nu il curatasem niciodata), asa ca l-am desfacut si l-am curatat, a mers faorte bine dupa aceea, dar cand l-am instalat definitiv nu a mai vrut sa mearga.se comporta in felul urmator:nu invarte de niciun fel CD sau DVD ( am bagat si originale si tot nu a mers)nu focalizeazasi chestia aia care tine lentila se muta inainte si inapoi pe o portiune mica, in zona centrului CD, defapt in punctul cel mai din centru..stiti cam care ar fii problema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

1

• omu_negru

1

Top autori în acest subiect

am patit la fel cu un asus problema era ca nu tragea cd-u inauntru si nu deschidea cand dadeam eject. am reparat mecanismul dar nu mai functioneaza restu. solutia: am cumparat unu nou. parerea mea e ca ai toate sansele sa ai aceeasi solutie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări