Vizitator darkydog Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Buna sunt Alex,Sunt incepator in ale electronici.Ma uitam pe la mine printre vechituri si am gasit un radio Levis cel cu doua boxe detasabile cu leduri care aveau un fel de joc de lumini, in fine.M-am uitat pe circuit si am gasit un integrat KA2224,am cautat un datasheet si am gasit urmatorul pehttp://www.datasheetcatalog.org/datas ... Xvvrrs.pdf. Am postat aici de oarece sunt incepator si daca ati putea sa imi dati o scheam dupa care as putea sa construiesc egalizatorul. sau niste sfaturi. VA multumesc,si va rog nu fiti rautaciosi(sunt incepator) Cu stima si respect Alex :cry: Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Din păcate, ce nu ai înţeles e că nu rezultă un egalizator clasic cu cîteva benzi de reglaj, ci un montaj de casetofon, cu înregistrare-redare. Aşa se mai cheamă în engleză unele montaje, fie ptr doză magnetică, fie ptr cap de casetofon/magnetofon: circuite de egalizare, sau de corecţie ptr diferite curbe: RIAA, NAB... etc. Link spre comentariu
Vizitator darkydog Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Multumes mult pt. raspuns, Se pare ca m-a indus in eroare acel integrat. La revedere. Link spre comentariu
mikella Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 daca tot vrei sa faci un egalizator cauta pe forum ca sunt scheme garla.sunt chiar si pentru low buget si daca mai ai niste piese pe acasa te-ai scos!bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum