micu_Ovi Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Vreau sa-m fac o orga de lumini dupa urmatoare schema: luata de pe http://www.niqro.3x.ro/orga/orga.htm Pana aici toate bune si frumoase , vreu sa-m fac lista cu piese ... si ma loves de rezistente (mereu am urat sa cumpar rezistente) nu este specificat de cati W sa fie . cum fac ? ( sa nu radeti prea tare dar la capitolu rezistente sunt cel mai mare incepator ) Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Faina poza :aplauzeIn afara de r17 care spune ca ar fi de 1w,restul e suficient de 0,4w.SuccesOff topic: mai e puscaria acolo? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Merci de raspuns ... da mai e puscaria aici Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Ce insemna acel GDN de pe schema ?p2 p2 p3 p4 p5 sunt Semireglabili orizontali ?Nu am gasit 4093N , MOC3041M si TIC225S ...La condesatori 4u7 e tot una cu 4,7 uF ? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Chiar nu intra nimeni pe aici ?Am gasit raspunsuri la intrebarile de mai sus ... dar am nevoie de alta schema pentru ca nu gasesc 4093N si TIC225S....Are cineva o schema care se poata face ????? Link spre comentariu
Kuki Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Fa schema cu cdb400 atunci, iar Tic poate fi orice tiristor de 400v si citi A ai nevoie. Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Vreau sa-m fac o orga de lumini dupa urmatoare schemaDe ce nu incerci sa faci orga aceasta viewtopic.php?f=205&t=53962 Personal am incercat si eu schema aceea de orga si la mine NU a mers.Uite o poza cu montajul :[attachment=0]Orga 1.JPG[/attachment]Poate la tine merge. Bafta Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Ce insemna acel GDN de pe schema ?La condesatori 4u7 e tot una cu 4,7 uF ?GND insemana MASA sau "0" de la alimentare!Da condesatorul de 4u7 insemana defapt 4,7uF!Poza mai jos cu GND! Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Faina poza :aplauzeIn afara de r17 care spune ca ar fi de 1w,restul e suficient de 0,4w.SuccesOff topic: mai e puscaria acolo?0,4W? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 gica70@ cred ca a vrut sa zica 0,25W.....GeoMar@ In ce sens nu a mers ?Mi se pare putin complicata si din cate am inteles acolo e doar in staduiu de experiment..+ ca schema modifica e cam prost notata Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 GeoMar@ In ce sens nu a mers ?Citeste in topicul de aici. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Mda......... cred ca o sa fac schema cu LM224 [LM324] nu ai cumva lista cu piesele ? Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Mda......... cred ca o sa fac schema cu LM224 [LM324] nu ai cumva lista cu piesele ? Gasesti schema electrica la rubrica "Proiectul Meu". Acolo gasesti si valorile componentelor.Tot acolo, poti vedea mai multe etape de pe parcursul realizarii proiectului. Mersi @vio2007 pentru indrumarea spre topicul respectiv. Mi se pare putin complicata si din cate am inteles acolo e doar in staduiu de experiment..+ ca schema modifica e cam prost notata La ce te referi ca este complicata? Stadiu de experiment a fost, cand am testat-o eu si i-am atasat canalul de pauza si MOC-urile. Pot spune ca acum merge SUPER. Chiar a mai fost realizata dupa aceeasi schema, de altcineva si merge, vezi in topic. P.S. Dupa silkscreen poti scoate valorile la toate componentele. Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Dupa aceasta poza poti scoate valorile componentelor. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2010 singura problema e ca nu gasesc MOC 3042 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum