Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme alimentare GPS Mio C510

Vizitator mrwwwhite

Postări Recomandate

Vizitator mrwwwhite

Salutare,N am stiut unde sa pun problema si am scris aici.Am legat in serie cu mufa Mini USB a GPSului o alta mufa mini USB (cu fir) doar cu firele de alimentare (pin 1 si 4 red +5v si black ground) in ideea de a o folosi pt alimentare ( si pt ca doresc o alta pozitie a mufei). Problema este ca atunci cand o folosesc, GPSul trece in modul de conectare la PC adica nu se poate folosi.Are cineva vreo idee?MSIonut

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

1

• Mihai85

1

• marinescug

1

cel mai bine verifici cu aparatul de masura. poate nu ai legat firele care trebuie chiar daca sunt colorate cu rosu si negru. masoara si pe alimentator ca sa poti face comparatia sau cumpara un prelungitor mini usb .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Orice alimentator folosesc cand e conectat la mufa originala incarca fara probleme, dar cand e conectat la mufa "in serie" intra in modul de conectare la PC. Ionut

Pune matale mana pe 2 ace subtiri si pe un aparat de masura. Masoara intre pinii 4 si 5 ai cablului "original". Nu degeaba se insite in unele manuale sa utilizezi doar cablul original. Acolo e una bucata rezistor. In functie de valoarea lui, surprize au ba.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări