Max Postat Septembrie 16, 2005 Partajează Postat Septembrie 16, 2005 Se poate scoate pe pinul 6 din mufa serial 12V ?daca da.. la cati A Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 din câte ştiu eu, pe serial ai 5V teoretic, iar practic ajunge şi mai sus:6-7v dar 12v nu prea... Link spre comentariu
yo5oqa Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Pe serial ai +/- 12V (practic, 11 V si ceva), dar numai citiva miliamperi poti scoate din el... Si trebuie un softulet mic (ceva care sa-ti comande portul) pentru a trece iesirile in +12V, pentru ca in mod normal sint la -12V.Pe linga asta, pinul 6 este intrare; doar 3,4,7 sint iesiri. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 Pe serialele noi nu stiu daca mai ai -12V, mai nou domeniul este cam 1=0V, 0=5V sau invers, nu mai stiu... pe acolo, pentru ca s-au simplificat circuitele, interfetele sunt mai putin sensibile si, nu ain ultimul rand, portul serial e cam depasit. Se mai interfateaza uneori si sircuite care nu au surse de +/-12V, si cel putin la receptie, portul serial accepta nivelurile astea.Seriala are limitare de curent la cativa mA, deci las-o balta cu alimentarea din serial. Trage direct din sursa daca vrei 12V si nu ai cum sa pui un alimentator extern. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 poate te ajută ASTA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum