Vizitator pil Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Buna ziuaCaut si eu o solutie tehnica pentru prelungirea unui cablu compus din 3 conductori de cupru plin de 6 mm fiecare . Ma intereseaza solutii pentru legarea capetelor dar si pentru izolarea acestuia dupa efectuarea legaturilor , avand in vedere ca acesta o sa fie sub pamant.Multumesc Link spre comentariu
rimache Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Papuci, suruburi (eventual rigleta) si totul intr-o rasina sau smoala.Totusi am impresia ca cei de la Electrica le lipesc cu lampa pe gaz.Nu ai spus ce tensiune si curent ai pe cabluri. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Poate ar trebui citit întîi aici: http://www.referatele.com/referate/fizica/online4/Bransamente-Electrice-Subterane---Clasificarea-bransamentelor--Materiale-componente-si-utilizarea-lo.php Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Le cositoresti cu fludor pt instalatii,le izolezi cu banda izolatoare si bagi intre ele bucati de textolit asfel incat sa nu aiba posibilitatea sa se atinga;tot ansamblul il introduci intr-o sticla de plasic(1L) si torni smoala peste .Dezizoleaza firele pe 10cm si rasucestele strans,strans.Dupa,le cositoresti.Flaconul sa fie inserat pe cablu de la inceput.E bine sa-l umpli ochi cu smoala deoarece in partea goala se acumuleaza apa si o sa ai probleme mai tarziu.Acum ,ca ti-am zis toate astea,spune-mi care e legatura intre instalatiile electrice si electronica. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Izoleaza fiecare fir in parte cu varnis termocontractabil dupa ce cositoresti, apoi inca un varnis pe toate cele 3. Eventual mai folosesti si banda termocontractabila(seamana cu cea izoliera) si apoi ceva smoala. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 exista varnis termocontractabil de dimensiuni mari,asta pentru a izola cablul pe exterior.....daca vrei sa-ti iasa ceva profi,cauta in magazinele cu pompe si hidrofoare kit de imbinare pentru cabluri la pompe submersibile.....contine o fasie de cauciuc crud si varnis termocontractabil mai special(la incalzire iese prin interior un fel de adeziv ca smoala,care izoleaza perfect). Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Intr-adevar se muta la diverse Link spre comentariu
Vizitator mariuselectric Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Buna ziuaCaut si eu o solutie tehnica pentru prelungirea unui cablu compus din 3 conductori de cupru plin de 6 mm fiecare . Ma intereseaza solutii pentru legarea capetelor dar si pentru izolarea acestuia dupa efectuarea legaturilor , avand in vedere ca acesta o sa fie sub pamant.Multumesc Sunt mufe speciale, dar iti trebuie presa.La fel iti trebuie si un manson. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum