Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NOKIA E50 PROBLEME

alexutu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

2

• alexutu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

are oxid sau filtru esda taste defect. daca te pricepi, scoate placa cu grija si bag-o intr-o baie de alcool izopropilic(concentratie mare 99,xx% ) pt cateva ore, o usuci bine cu un feon si s-ar putea sa ai noroc ,daca nu trebuie schimbat driverul. dezlipeste usor si folia aceea alba de pe placa si verifici sa nu ai oxid si la pad-urile de la taste. daca ai le cureti cu o guma de sters si alcool.

Link spre comentariu
Vizitator Depanatorul1979

are oxid sau filtru esda taste defect. daca te pricepi, scoate placa cu grija si bag-o intr-o baie de alcool izopropilic(concentratie mare 99,xx% ) pt cateva ore, o usuci bine cu un feon si s-ar putea sa ai noroc ,daca nu trebuie schimbat driverul. dezlipeste usor si folia aceea alba de pe placa si verifici sa nu ai oxid si la pad-urile de la taste. daca ai le cureti cu o guma de sters si alcool.

man cea mai mare tampenie baia de alcol izopropilic , pt ca daca este deja oxidat singurul remediu este ca odata cu zona curatata il cureti si pe el de tot .Multe cazuri rAman piese dezlipite .Oricum parerea mea este sa scoti cardul sw memorie cuta jaf cu crack sau phoenix crackuit fai un soft apoi formateaza memoria telefonui telefonul .Apoi instaleaza un antivirus in el .Daca nu gasesti softurile spune si le pun eu pe forum
Link spre comentariu

eu folosesc alcool izopropilic +cuva cu ultrasunete.alcoolul izopropilic este chiar indicat in curatarea aparaturii electronice datorita concentratiei foarte mici de apa.nu ataca cablajele si nu iti dezlipeste piesele :nebunrau: cum ai vrea sa il curete?. bineinteles ca sunt cazuri in care trebuiesc schimbate componente, reball , trasee intrerupte etc dar asta e primul pas. Si nu mai indruma oamenii sa-si resofteze tel cu crak-uri de jaf si alte minuni pt ca nu toata lume se pricepe si au sanse sa-si omoare telefoanele 90%.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări