alexutu Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 AM UN EXEMPLAR DE E50 CARE O IA RAZNA, BA SE APASA SINGUR PE TASTA 9(REPETAT) BA APELEAZA AIUREA, BA NU II MAI MERG DIN BUTOANE, BA MERGE F BINE. NU IMI DAU SEAMA CE POATE SA FIE. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 are oxid sau filtru esda taste defect. daca te pricepi, scoate placa cu grija si bag-o intr-o baie de alcool izopropilic(concentratie mare 99,xx% ) pt cateva ore, o usuci bine cu un feon si s-ar putea sa ai noroc ,daca nu trebuie schimbat driverul. dezlipeste usor si folia aceea alba de pe placa si verifici sa nu ai oxid si la pad-urile de la taste. daca ai le cureti cu o guma de sters si alcool. Link spre comentariu
Vizitator Depanatorul1979 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 are oxid sau filtru esda taste defect. daca te pricepi, scoate placa cu grija si bag-o intr-o baie de alcool izopropilic(concentratie mare 99,xx% ) pt cateva ore, o usuci bine cu un feon si s-ar putea sa ai noroc ,daca nu trebuie schimbat driverul. dezlipeste usor si folia aceea alba de pe placa si verifici sa nu ai oxid si la pad-urile de la taste. daca ai le cureti cu o guma de sters si alcool.man cea mai mare tampenie baia de alcol izopropilic , pt ca daca este deja oxidat singurul remediu este ca odata cu zona curatata il cureti si pe el de tot .Multe cazuri rAman piese dezlipite .Oricum parerea mea este sa scoti cardul sw memorie cuta jaf cu crack sau phoenix crackuit fai un soft apoi formateaza memoria telefonui telefonul .Apoi instaleaza un antivirus in el .Daca nu gasesti softurile spune si le pun eu pe forum Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 eu folosesc alcool izopropilic +cuva cu ultrasunete.alcoolul izopropilic este chiar indicat in curatarea aparaturii electronice datorita concentratiei foarte mici de apa.nu ataca cablajele si nu iti dezlipeste piesele cum ai vrea sa il curete?. bineinteles ca sunt cazuri in care trebuiesc schimbate componente, reball , trasee intrerupte etc dar asta e primul pas. Si nu mai indruma oamenii sa-si resofteze tel cu crak-uri de jaf si alte minuni pt ca nu toata lume se pricepe si au sanse sa-si omoare telefoanele 90%. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum