Jimmy Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Vezi ca erau o gramada de scheme la sectiunea 'Accesorii Audio'. Si mai vezi ca detectorul ala trebuie legat pe iesire, iar cu intrarea n-ai nici o treaba daca nu folosesti un circuit care compara semnalul de la intrare cu cel de la iesire. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 zicea cineva intr-un alt post ca poate fi cel mai usor realizat dintr-o dioda zenner , o rezistenta de limitare a curentului , si un led , valoarea diodei zenner se alege cu cativa volti mai putin decat tensiunea alimentarii, difera de la tranzistorii bipolari la mosfeturi.. exista si posibilitatea folosirii unui montaj mai complex..atasez mai jos schema , o gasesti si pe site-ul Westhost al ESP.. acesta este linkul: http://sound.westhost.com/project23.htm si am mai adaugat o schema de clip care te-ar putea interesa Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 boala la aceste amplificatoare este intrarea , caruia daca i se aplica un semnal prea mare se arde intrarea , led-ul acela am vazut ca n-are nici o treaba cu distorsiunile sau altceva... atunci fa mai bine un circuit de limitare a semnalului pe intrare, parerea mea ar fi sa pui un TL072 ca etaj buffer pe intrare, si calculeaza intrarea in asa fel incat sa nu o mai "arzi"... cu un operational poti si ridica tensiunea de intrare dar o poti si atenua.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum