ndc74 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 E normal sa dorim preturi cat mai mici, dar pe de alta parte eu consider ca o masina unealta (si aici nu ma refer la una de banc) este comparabila cu un autovehicul atat la complexitate cat si la pret. Ca materie prima chiar mai mult se consuma la MU. Fie vorba intre noi nu stiu daca gasesti la SH o masina prea grozava la 2000ron. Pe de alta parte din cauza ca la noi a disparut complet industria, sau cei care au venit sa faca productie aici au adus in general scule specializate pe anumite operatii si nu scule universale cu care eram noi invatati, eu ma astept ca in viitor preturile sa creasca la astfel de utilaje. Probabil cu timpul o sa ajungem sa aducem de afara utilaje SH si in consecinta preturile lor la noi ar putea deveni mai mari decat la ei (in primul rand se adauga si costul de transport care nu e neglijabil la un asa echipament). Din nefericire noi ne-am invatat sa le dam la fier vechi. Realitatea e ca o scula costa, iar una profi costa chiar foarte mult. Noi ne-am batut joc de ele si s-ar putea sa regretam in curand. Link spre comentariu
chas3 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Strungul a fost pe la 2200 intr-o vreme in Hornbach, redus de la 2400 sau 2600. Nu cred ca a fost vreodata la doar 1800. Iar freza o aveau la 2600 sau 2800, numai retin exact. Cam astea sunt in medie preturile de noi, din magazin. Fiind si grele, cam tot acolo iesi daca le comanzi online din alte tari, transportul fiind foarte scump. Link spre comentariu
Vizitator ga6riel Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 In consecinta, daca azi, strungul Einhell BT-ML 300 il gasesc la 2600 Ron, iar Freza BT-MR 550 la 3220 Ron, spui sa aprind si o lumanare la achizitia acestora? Sunt deacord cu ndc74 - problema este ca au distrus tara bolsevicii acestia. Cand in tara se faceau o multime de scule, si bune, chiar si exportam o parte foarte mare din productia acestor utilaje. Link spre comentariu
chas3 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Daca te uiti la magazinele online gasesti strungul si la 2400. Freza nu am idee cat mai costa, dar este sub 30 de milioane. La 30+ milioane deja te apropii de echivalent BF20, cea de la Einhell fiind gen BF16 doar. Poti sa mai cauti si Gude in materie de strung, aveau intr-un timp ceva la fel, in jur de 300 intre varfuri. Link spre comentariu
Vizitator ga6riel Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Da-mi pe (mp) niste link-uri te rog, pe unde am cautat eu mai jos de ceea ce am postat mai sus, nu am gasit.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
chas3 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Incearca intai in Hornbach sa vezi cat mai e. Posibil sa fie ok la pret. Link spre comentariu
Vizitator ga6riel Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Incearca intai in Hornbach sa vezi cat mai e. Posibil sa fie ok la pret. Mai au decat freze Einhell MTB 550 la 2990, iar strunguri, au spus ca au fost listate. Au avut unul la un pret, apoi a scazut la 1800 si l-au dat cu 600 ron luna trecuta. Asta inseamna ca nu vor mai aduce curand. Ce este listat nu mai primesc. Adica nu sunt vandabile... Cine l-a luat, a aprins o duzina de lumanari. Evident si cu multe lipsuri probabil (???). Ce spuneti de acestea: Masina de gaurit si frezat BERNARDO model KF 20 L Super 3836 ron Strung cu ax conducator BERNARDO model Hobby 350 VD 4082 ron Merita investitia, sau aveti alte variante? Ma intereseaza sa fie cu factura, garantie, service si sa pota fi returnate in caz de neconformitate... Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Eu nu as da atati bani pe o jucarie. Am luat un optimum 250x550, care este mult mai mare, mai solid, foarte precis SH, dar acum as cumpara unul sanatos, un SN281 sau 320 cu aprox aceeasi bani pe care vrei tu sa ii dai pe bernardo Link spre comentariu
Vizitator ga6riel Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Mai precis, la ce bani ai luat? Ma intereseaza sa fie cu factura, garantie, service si sa pota fi returnate in caz de neconformitate... Astept sugestii, propuneri de achizitie, si eventual cateva link-uri sau repere. Acestea sunt preturile. Cred... Nu este nici-o graba, pot astepta pana in martie 2016, cand este gata si micul atelier. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum