Vizitator constantin47 Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 O lucrare realizata pe un EINHELL BT-ML 300 pentru cei care critica aceste "chinezarii". O duza din inoz 304 cu orificiul de iesire de 0.3mm si un antrenor... Bine reglat acest strung este ideal pentru un amator. Imi place ideia de a posta aici piesele realizate cu acest strungulet. Eu mi-am reparat masina de facut piine (executat lagarele) iar pentru a micsora uzura lagarului de la roata antrenoare i-am adaugat in capatul axului inca un lagar pe rulment. O alta lucrare putin mai complexa, am reconditionat un telescop de motocicleta care pur si simplu era de aruncat. Refacut pistonasul, lagarul de ghidare, tija, Modificat locasul unde este montat semeringul. De asemenea mi-am recalibrat toate jigleoarele dintr-un carburator. Nu va spun cit de multumit si fericit sunt ca nu mai trebuie sa merg sa ma milogesc pur si simplu pentru orice flecustet. Promit ca in viitor voi face poze la toate piesele pe care le voi executa pe aceasta scula. P.S Va rog sa-mi spune-ti si mie la ce pret ati achizitionat strunguletul. Multumesc !! Link spre comentariu
minescumarius Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Strungul a costat 2500 de craciun. Investitia s-a recuperat rapid. Intretinut bine arata ca in prima zi. Link spre comentariu
Vizitator daniel maistrul Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Bunaseara , as dori si eu daca se poate schema tabloului electric de la strungul colchester master 2500. V-as fi foarte recunoscator deca m-ar putea ajuta cineva in legatura cu acea schema . Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Ar fi necesare niste poze si deschiderea unui topic nou. De ce sa nu discutam acolo, doar pe aceasta tema. Link spre comentariu
Vizitator daniel maistrul Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 aha am inteles .ma-ti putea ajuta cu acest topic sau cum e imi puteti da o invitatie imi pare rau dar nu prea ma pricep la calculatoare.multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Atunci cand deschizi un topic pe sectiunea Masini unelte si scule, sau pe sectiunea Atelierul mecanic, vei vedea in capul listei un topic important inchis postarilor utilizatorilo si unde pot posta doar eu. Topicul se numeste "Cum se ataseaza un fisier/imagine pe un topic". Acolo poti invata cu exemple in fata, cum se procedeaza pentru a realiza atasamente. Link spre comentariu
Vizitator daniel maistrul Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Da inteleg . Dar nu stiu daca are vreun rost sa deschit un topic deoarece singura problema este schema tabloului electric la strungul colchester master 2500. strungul arata in felul urmator :http://www.geiger-germany.com/store/content/img/501285/1.JPG http://media.exapro.com/product/2013/05 ... 1695_2.jpg Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 https://skydrive.live.com/view.aspx?cid ... dPdf&wdo=1 Grig Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 ...nu stiu daca are vreun rost sa deschit un topic deoarece singura problema este schema tabloului electric la strungul colchester master 2500...Orice utilaj nou, pentru care se deschide un topic, este o noua cale de prospectat pentru comunitatea prelucratorilor de pe ElForum. Este posibil ca in timp sa mai apara si alti utilizatori ai utilajului, sau doar interesati si sa se discute si alte subiecte in afara schemei electrice. Eu zic ca merita sa faci efortul asta. Link spre comentariu
Vizitator daniel maistrul Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Da asa e sunt deacord cu dumneavoastra . Oricum pdf-ul e super tare am ramas fara cuvinte multumesc tare mult domnului care mi l-a dat. Multumesc inca odata Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Pentru putin!Grig Link spre comentariu
Vizitator ga6riel Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Va salut cu interes!Sunt nou venit pe plaiurile strungarilor...Urmaresc acet topic, cat si pe cel legat deunitatea de frezare din aceasta categorie. Intrebare de 100 pct. Unde gasesc si eu aceste unitati, atat de strunjire cat si cea de frezare la preturi rezonabile??? Am vizualizat cateva site-uri de profil, dar nu ma coafeaza nicicare... Preturi mari frate,mari!!! Link spre comentariu
chas3 Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 De curiozitate, care ar fi fost preturile la care te asteptai? Link spre comentariu
Vizitator popa gabriel_233821 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Am citit pe forum de preturi intre 1800 si 2200 la strunguri, iar la freze intre 2400 si 2600. Pe piata sunt cu 50% mai mari. Link spre comentariu
Vizitator ga6riel Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Am citit pe forum de preturi intre 1800 si 2200 la strunguri, iar la freze intre 2400 si 2600. Pe piata sunt cu 50% mai mari. La asa preturi ma asteptam... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum