Vizitator radaway Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 De curand am luat facut un schimb de monitoare.. am dat un monitor care mergea perfect dar nu era bun pentru jocuri (prea mare) .. pentru un fujitsu siemens 4612 FA , problema este urmatoare : nu stiu ce sa setez la el ca sa mearga bine .. oricat as pune hertzi se misca pe reluare tot pe reluare.. o reluare inacceptabila cu care nu ma pot obijnuii .. ce este de facut ; ce drivere trebuie sa iau ? ; placa video Nvidia Geforce 7050 PV / nFORCE 630 a ; de la ce ar putea sa fie ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Unele monitoare au lag (intarziere) intre ce scoate placa video si ce apare pe ecran. Alte monitoare au remanenta mare si apar efecte de tip ghost. Pentru jucatorii de performanta toate astea sunt de neacceptat, pentru amatori sau lucrul la birou nici nu se observa.Mai poate fi si de la faptul ca noul monitor are o rezolutie mai mare decat cel vechi iar placa video nu mai face fata.Alta posibililate ar fi ca monitorul vechi avea alt aspect ratio decat cel nou iar jocul tau are bug-uri si nu merge bine pe noul aspec ratio.Incearca sa setezi placa video pe aceeasi rezolutie pe care o foloseai la vechiul monitor (asta numai daca cel nou o accepta, unele LCD-uri se sting daca nu le convine rezolutia, chiar daca e mai mica decat cea maxima) si vezi cum merge.La ce jocuri te supara si cum face? Vechiul monitor mergea bine pe acelasi calculator? Ce rezolutie/refresh folosesti? Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Din pacate e o problema la majoritatea monitoarelor Fujitsu-Siemens vechi, s-a rezolvat doar de la modelele P17-1, P17-2... Link spre comentariu
Vizitator radaway Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Joc Counter-Strike de performanta in competiti , trebuie sa ma duc la sala de cate ori avem meci , da pe acelasi pc , rezolutia am bagato pe cea mai mica si la fel .. si nu este ceva peste care se poate trece cu vederea.. chiar si un lucrator la birou sa zic ar vedea diferenta.. pentru ca este mult prea mare , despre refresh nu stiu.., voi ce refresh ma sfatuiti sa folosesc si unde il pot seta ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Nu te mai chinui cu setarile ca nu obtii nimic.Iti trebuie alt model de monitor, unul fara intarzieri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum