Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

WINDOWS XP ...

vasy_gsm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pavcostel

3

• i0nutzb

2

• vasy_gsm

2

• Haralambie

1

Top autori în acest subiect

Alooo, nu mai invata prostii... Cine stie de ce alte belele da...

Mai intai, ce SP are? Daca are macar SP2, inseamna ca ori are licenta si activare in regula, ori e o versiune sparta mai cu arta.

Oricum face download de WU in background.

Cu stima,

Costel

Link spre comentariu

Pai nu trebuie sa suni. Daca ai sp2, te legi cu Windows Update la microsoft.com. Acolo ei au o rutina de test care o sa-ti spuna daca este o copie legala sau nu. In mod normal legale sunt doar cele la care s-a facut activarea in urma unui contact cu Microsoft, telefonic sau pe net. Daca ai numarul licentei ai la dispozitie un link unde ti se da dupa verificare un cod de re-activare. In cazul in care ai pierdut acest cod...Daca pe site vezi ca esti ilegal, asta este. Iesi de acolo si folosesti sanatos mai departe XP. Pana va aparea un crack bun pentru rutina asta... :crazy: Sau, Doamne-Fereste, BSA...Procedura de autentificare s-a schimbat, degeaba cauti in PC un cod de autentificare sau ceva de genul asta. Mai nou codul e stocat la EI. Cu stima,Costel

Link spre comentariu

1) nu dă de nici o belea chiar dacă serialul este ilegal2) nu este nevoie de un XP spart mai cu artă (:w00t: ) un serial bun face minuni :naughty:2.1) eu am xp, sp2, update-uri la zi. şi ghici ce? nu e cumparat :w00t:

Link spre comentariu

Baieti, sa nu fie cu suparare, nu cred ca e locul de asa discutii...Poate a fost prima data cand te-ai conectat, sau cineva NU a facut activarea la serialul ala. Se verifica Serial&Activation number. Si IP. Te-ai uitat vreodata UNDE te redirectioneaza??In SP2 nici nu stii la ce se uita, cand vor ei...Cu stima,Costel

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări