aygun Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Aici era un amplificator facut de niscaiva rusi ptr vreo 4 incinte , acum zice ca este continut care are ceva materiale sony corporation copyright . Nu este 2.1 ci este ceva ptr 4 incinte daca nu ma insel ! Cine va vrea filmuletul il am salvat in format mp4 de acum mai bine de cateva luni. Daca va da acel mesaj de copyright pur si simplu puteti face bypass la adresa routerelor din romania si utilizati un free proxy astfel: - accesati linkul http://www.hidemyass.com/ - copiati link-ul de mai sus - lipiti ( paste ) in casuta din stanga butonului galben Hide My Ass ( de regula scrie http://www.google.com ) dupa ce ati sters in prealabil http://www.google.ro si click pe butonul hyde my ass . Astfel utilizati ip-uri pe care sunt restrictionate anumite materiale . Nu este hack , nu este crack nu este nimic malitios. Nu contravine regulilor forumului. Este o metoda de accesa materiale daca acestea sunt blocate din anumite motive pe anumite servere din romania . Ciudat este ca , pot accesa fara problema linkul de mai sus prin aceeasi conexiune de pe un notebook Apple . De fapt de pe acel notebook am descarcat fisierul in format mp4. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Uite schema de Latvija. Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Este foarte interesanta schema prin modul in care se combina reglarea tonului prin variatia latimii benzii de trecere a transformatoarelor de medie frecventa.Prima portiune a primarului transformatorului de iesire are rol de filtru de redresare...Paralel cu a doua infasurare primara se gaseste si primarul celui de al doilea transformator de iesire care, cred ca este pentru frecventele inalte... Axul potentiometrului actioneaza si cuplajul transformatoarelor de FI in asa fel incat la marirea cuplajului latimea de banda creste iar la slabirea cuplajului banda de trecere se "ascute"... catre frecvente mai inalte...Ambele transformatoare au si cate o ramura de reactie negativa....F.F. interesant...Pe scurt, cred ca e ok! Link spre comentariu
iulidan2 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Am pus aceasta schema si din motivul ca se propusese in alt topic, un amestec de SE si PP.Se pare ca rusii, chiar au reusit cate ceva, doar ca sistemul pare tare complicat, cu cele 2 transformatoare de iesire, la fel de complicat ca si montajul care sa combine SE cu PP. Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Eu am acest aparat si l-am ascultat. Suna extrem de bine. Schema e optimizata pentru acele difuzoare puse in acea cutie. Daca duci fire la difuzoare montate in alta boxa se pierde tot farmecul. Am testat atit cu acest aparat cit si cu altele. Nu merita copiata aceasta schema. Mai bine incercati sa faceti rost de 2 astfel de aparate pe care le folositi ca 2 monoblocuri.Scoateti celelalte lampi pentru ca sa nu se uzeze si sa nu consume. Experienta sonora va fi ceva deosebit. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Asta este o solutie sovietica din 1973 , extrem de ciudata , adica este SE in modul stereo , sau PP in mono.....si respecta si titlul , deci in stereo se poate cupla si 2.1 , iar in PP 1.1 !!! Consider ca acest montaj executat adaptat corect cu GU50 in etajul final ar fi cam tot ce se poate obtine cu bani putini.....la un maxim de calitate !!! Am rugamintea la cunoscatorii de limba rusa sa ne traduca , in masura posibilitatilor , cateva dintre amanuntele constructive ale amplificatorului din articolul de mai sus. Va multumesc anticipat si va urez auditii placute si constructii de calitate ! Link spre comentariu
sebi_c Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Amplificatorul mai face un canal prin insumare al celor doua canale stereo, pentru frecvente de pana la 300-400Hz. Practic este un fel de subwoofer de acum.La vremea aia o fi fost o inovatie care pana la urma se vede ca acum este aplicata pe scara larga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum