Optiplex Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Salutare tuturor , sunt novice , am vazut clipuri in care erau casetofoane de masini legate la surse de calculator ( pentru a merge la priza ) Am un Blaupunkt Heilbronn SQM39 are caseta si la cum arata clar ii vechi , dar scrie pe el ca are 45w pe canal x4 canale si blaupunkt stiu ca e firma serioasa . Am o sursa de 400w de la un calc vechi si vreau sa le leg , nu inteleg cablajul de pe sursa si nu inteleg cum se lega casetofonul ala , ar putea cienva sa am ajute ? cu explicatii sau chiar o schema .. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Salutare tuturor , sunt novice , am vazut clipuri in care erau casetofoane de masini legate la surse de calculator ( pentru a merge la priza ) Am un Blaupunkt Heilbronn SQM39 are caseta si la cum arata clar ii vechi , dar scrie pe el ca are 45w pe canal x4 canale si blaupunkt stiu ca e firma serioasa . Am o sursa de 400w de la un calc vechi si vreau sa le leg , nu inteleg cablajul de pe sursa si nu inteleg cum se lega casetofonul ala , ar putea cienva sa am ajute ? cu explicatii sau chiar o schema .. 4x45W zici? interesant... tensiunea de 12V o gasesti pe firele galbene ale sursei , iar masa o iei de pe firele negre.. masa , adica firele negre le legi la corpul casetofonului , recomandabil sa folosesti doua fire negre , tensiunea pozitiva de 12V o iei tot de la 2 fire galbene care le legi la borna + a casetofonului .. aia o identifici cu un aparat de masura daca ai asa ceva la indemana , e borna care are contact direct cu siguranta de protectie a casetofonului , dar ar trebui sa o gasesti tu usor , in caz contrar mai bine nu incerca ca si fumul va fi pe masura.. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Ce legatura are legarea unui cas auto la o sursa de pc cu amplificatoarele??? E chiar asa greu sa postezi unde trebuie? Exista o sectiune pt auto! Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2010 dar ar trebui sa o gasesti tu usor , in caz contrar mai bine nu incerca ca si fumul va fi pe masura.. multumesc mult am gasit si merge foarte bien , am apelat la voi decat sa le stric si sa am fum pe masura multumesc Ce legatura are legarea unui cas auto la o sursa de pc cu amplificatoarele??? E chiar asa greu sa postezi unde trebuie? Exista o sectiune pt auto!Am postat la sectiunea Amplificatoare pentru ca il folosesc pe post de amplificator in casa si aveam nevoie de tensiune 220 la el nu de 12 . Am aflat ce ma interesa si am reusit sa il fac , il rog pe admin sa stearga acum topicul daca va deranjeaza asa tare Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 experimente de astea sunt destul de bune pentru inceput.. poate cu timpul vei proiecta si construi si tu un amplificator cu sursa in comutatie... dar pana atunci o sa scoti ceva fum ne bucuram ca ai reusit.. succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum