Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio masina + sursa calc

Optiplex

Postări Recomandate

Salutare tuturor , sunt novice , am vazut clipuri in care erau casetofoane de masini legate la surse de calculator ( pentru a merge la priza :nas: ) Am un Blaupunkt Heilbronn SQM39 are caseta si la cum arata clar ii vechi , dar scrie pe el ca are 45w pe canal x4 canale si blaupunkt stiu ca e firma serioasa :freaza: . Am o sursa de 400w de la un calc vechi si vreau sa le leg , nu inteleg cablajul de pe sursa si nu inteleg cum se lega casetofonul ala :sparge: , ar putea cienva sa am ajute ? :ciuda: cu explicatii sau chiar o schema ..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

2

• Optiplex

2

• Mihai85

1

Top autori în acest subiect

Salutare tuturor , sunt novice , am vazut clipuri in care erau casetofoane de masini legate la surse de calculator ( pentru a merge la priza :nas: ) Am un Blaupunkt Heilbronn SQM39 are caseta si la cum arata clar ii vechi , dar scrie pe el ca are 45w pe canal x4 canale si blaupunkt stiu ca e firma serioasa :freaza: . Am o sursa de 400w de la un calc vechi si vreau sa le leg , nu inteleg cablajul de pe sursa si nu inteleg cum se lega casetofonul ala :sparge: , ar putea cienva sa am ajute ? :ciuda: cu explicatii sau chiar o schema ..

4x45W zici? interesant... tensiunea de 12V o gasesti pe firele galbene ale sursei , iar masa o iei de pe firele negre.. masa , adica firele negre le legi la corpul casetofonului , recomandabil sa folosesti doua fire negre , tensiunea pozitiva de 12V o iei tot de la 2 fire galbene care le legi la borna + a casetofonului .. aia o identifici cu un aparat de masura daca ai asa ceva la indemana , e borna care are contact direct cu siguranta de protectie a casetofonului , dar ar trebui sa o gasesti tu usor , in caz contrar mai bine nu incerca ca si fumul va fi pe masura..
Link spre comentariu

dar ar trebui sa o gasesti tu usor , in caz contrar mai bine nu incerca ca si fumul va fi pe masura..

multumesc mult :) am gasit si merge foarte bien :d , am apelat la voi decat sa le stric si sa am fum pe masura :) multumesc :d

Ce legatura are legarea unui cas auto la o sursa de pc cu amplificatoarele??? E chiar asa greu sa postezi unde trebuie? :sparge: Exista o sectiune pt auto!

Am postat la sectiunea Amplificatoare pentru ca il folosesc pe post de amplificator in casa si aveam nevoie de tensiune 220 la el nu de 12 . Am aflat ce ma interesa si am reusit sa il fac , il rog pe admin sa stearga acum topicul daca va deranjeaza asa tare :)
Link spre comentariu

experimente de astea sunt destul de bune pentru inceput.. poate cu timpul vei proiecta si construi si tu un amplificator cu sursa in comutatie... dar pana atunci o sa scoti ceva fum :da ne bucuram ca ai reusit.. succes :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări