AlpHs00 Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Detin un amplificator krok rx500 ce necesita resuscitare. Schema ar fi cea de mai jos: CROC NV-CSA-500 | ldsound.info O sa pun niste finali mai fortosi de 230v 15A iar nelamurirea mea este legata de configuratia finalilor. Sa-i pun ca in schema originala, sau sa modific schema si sa pun finalii doar in paralel? Unii zic ca schema finalilor in configuratia actuala ar aduce beneficii in legatura cu efectul miller, dar eu cum nu prea am fost pe la scoala nu am inteles prea multe. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 (editat) Este un amplificator in clasa G. Lasa-l asa cum este ca se vede ca nu ai inteles cum functioneaza ca sa te apuci sa faci modificari. Sint si alte avantaje la clasa G. Editat Noiembrie 18, 2022 de sesebe Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 (editat) Acum 17 ore, AlpHs00 a spus: Ce alte avantaje sunt, poti dezvolta te rog? Modificarile le-au facut altii pentru mine, dar cum am suficienti finali, cred ca o sa-i las asa cum sunt in schema originala. Editat Noiembrie 19, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum