Vizitator NZC160 Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Am o mare rugaminte: daca aveti in arhiva schema amplificatorului rusesc KROK RX800 PROFESIONAL , va rog mult sa/mi transmiteti o copie .Am mare nevoie ,desigur sunt dispus sa platesc toate costurile .Are 12 tranzistori complementari pe canal , tranz tip : KT818/KT819Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
suat Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 poti sa ceri schema, daca are cineva in sectiunea amplificatoare audio sau coltul depanatorului Link spre comentariu
walldemar Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Am pe undeva schema ... e desenata de mana (baietii de la est nu au vandut st. cu schema).Revin... Link spre comentariu
Vizitator NZC160 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Am pe undeva schema ... e desenata de mana (baietii de la est nu au vandut st. cu schema).Revin...Multumesc , pare : .... ,, o luminita la capatul tunelului " ! Link spre comentariu
Vizitator NZC160 Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Am primit schema amplificatorului KROK RX800 PROFESIONAL , schema protectiilor voi incerca s-o scot eu din montaj . Multumesc mult userului WALLDEMAR !.....pentru oricine mai are nevoie schema amp : KROK RX 800 PROFESIONALL Link spre comentariu
Vizitator NZC160 Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Unde e?..scuze... incercare nereusita ... poate ma ajutati si aici , cum postez ?www.tinypic.com Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Aceasta este schema primita pe mail de la NZC160 si desenata de walldemar. Amindoi merita multumiri pentru interesul acordat acestui subiect. 1 Link spre comentariu
nicubibanul Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 imi trimiteti si mie schema krok rx-800 va multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Aceasta este schema. 1 Link spre comentariu
nicubibanul Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 multumesc foarte mult.daca ma poti ajuta cu echivalente Link spre comentariu
Vizitator MirceaFodor Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 buna.va rog daca ma poate si pe mine ajuta cineva cu schema pentru amplif krok rx800 nu ma descurc deloc pe site. Nu am gasit schema. au puscat rezistentele care alimenteaza releul de protectie si nu stiu ce valaore au avut. se poate cumva creste puterea la acest amplificator? eu am unu de 2x100 facut de cineva mai demult si nu mi se pare ca ar suna cu mult mai tare ca acela. pt schema email [email protected] anticipat multumesc frumos. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Ai e-mailul cu schema. Link spre comentariu
Vizitator MirceaFodor Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 multumesc, eu am probleme pe partea de protectie, au puscat rezistentele care merg sunt inainte de releul de protectie. nu sunt electronist daca este pe schema care am primit-o rog pe cinava sa ma ajute, eu nu am vazut parte de protectie. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 schema protectiilor voi incerca s-o scot eu din montajDe aproape un an @NZC160 nu a mai vizitat forumul, deci slabe sanse sa ai si schema de la protectii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum