Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sub de masina

Bogdi16

Postări Recomandate

Recomandati-mi un dif bunicel pt un sub de masina putere nominala aprox 70W diametru 25 minim si sa coste cam 80 lei. Cam astea ar fii pretentile :d aaaaa si neaparat sa aiba parametrii. Ceva de la Kon eventual ceva sa lucre bine intr-un bass reflex. Subu il fac pt un prieten si cam atata ar fii dispus sa deie pe dif.Multumesc de ajutor SalBogdan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

8

• dividivus

8

• Vale

4

• radue

3

Top autori în acest subiect

Nu vreau sa te dezamagesc :? dar nu o sa prea gasesti nimic la banii aia , din care sa iasa un subwoofer.... :cry: Difurile de la con.. hmmm, cu unul singur nu o sa rezovi nimic, poa sa fie orice culoare ...mai ales daca subul este amplasat in portbagaj , nu o sa se auda mai nimic in masina .. ...(poate doar o sa imite sunetul facut de cineva care se sufoca lent :twisted: )

Link spre comentariu

S-au dak as folosii 2 difui:D Dak ar fii ala dispus sa mai mareasca fondu. dar in cazul asta de cat sa iau 2 proaste mai bine iau unu bun poate chiar profii pe la 1.6 Astept alte sfaturi !..

Link spre comentariu

Depinde de orechea si gustul omului , eu am dat si peste oameni carora 200wRms li se parea putin :?: Iar in diful ala nu o sa bagi 70Wrms pentru mult timp ...dar presupun ca tu vrei sa il exciti cu tda1562, iar in cazul asta o sa reziste .....ptr ca din integratul ala o sa scoti cam 50w, desi mai mult de 30w nu recomand pentru diful cu pricina (asta daca vrei sa il utilizezi ceva mai mult )

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

Presupun ca esti grabit sa ajungi la cursurile de gramatica a limbii romane :d

La banii astia nu iti poti face un subwoofer auto, PAL-ul te va costa cat difuzorul ala chinezesc.

Iti recomand sa-ti faci o incinta band-pass de orinul 4 acordata dupa un difuzor cu diametrul de ~ 15cm. Poti incerca difuzoarele SAL (varianta cea mai ieftina). http://www.telezimex.ro/catalog/catalog ... &FamID=039

Alta varianta ieftina este sa ajungi in Expo-Market Doraly, acolo vei gasi subwoofere auto cu dimensiuni potrivite portbagajului, chinezesti, ~100W cu indulgenta, la preturi de maxim 1 milion lei vechi.

Link spre comentariu

Presupun ca esti grabit sa ajungi la cursurile de gramatica a limbii romane :d .

Nu am inteles care i faza dar in fine! faci si tuh pe profesorul de romana cu speranta ca o sa iti cer ore in particular :? Mai face omu greseli mai ales cand is grabit.Asa ca nu sariti cu paru si cu batai de joc ca......i enervant.Back to topic:Palu nu i problema am berechet dar imi trebuie un dif cat de cat bunicel.O sa caut la Sal ceva.Ms de ajutor SalBogdan
Link spre comentariu

eu am cam facut treaba duna cu dif de 20cm SAL din seria kevlar, in incinta band-pass de ordinul 4. Diful a costat cam 6-7 sute in primavara si cred ca tine puterea. probleme am tot avut la partea electronica(tot cu tda 1562). Ceea ce mi-a convenit mie la dif-ul ala a fost Vas-ul mai mic, care mi-a oferit posibilitatea sa fac sub-ul mai mic decat partbagajul :lol:

Link spre comentariu

pai nu sunt pe calculatorul meu... si nu stiu exact ce mai am pe mail. da-mi mail-ul tau sa vad ce pot sa-ti trimit am vazut: nu am fisierele la indemana dar pot sa-ti spun ca:*difuzorul e SAL, de 20cm, din seria kevlar - difuzoare auto - 4 ohmi - si codul, daca nu ma insel era AHX... si nu mai stiu*cutia am calculat-o in bassbox si eventual am mai gadilat-o cate putin sa scot banda reprodusa mai larga; acum, toata chestia e ce latime de banda vrei tu sa reproduci cu sub-ul; asta merge cam pana la 150-200Hz, in zona superioara evident. In zona inferioara cam 40Hz cred ca este F3-ul. Oricum, ia parametri si simuleaza-l.

Link spre comentariu

roaga pe cineva daca poate sa te ajute cu parametriieu ii am acasa dar acum stau la un prieten si acasa nu am netei sunt afisati si pe situl SAL dar trebuie sa cauti mult pana ii gasesti... sau rogi pe cineva care stie ungureste sa te ajute... :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări