Vizitator Liviu Mic Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Este prima data cind intru pe forum sunt cam neideminatic sper sa cistig experienta.Detin mai multe aparate de radio cu lampi am MURES,CONCERT,OPERA DARCLEE,ISTRIA,STASSFURTmai am un PHILIPS pe care l-am reparat in urma cu 28 de ani dar proprietarul decedind urmasi l-au aruncat in podul garajului de unde l-am si recuperat pentru acesta as dori o schema a acestuia nu stiu anul fabricatiei atasez poze cu PHILIPS si STASSFURT pentru PHILIPS as avea nevoie de tubul EBL 1 pe care nu l-am mai gasit in aparat Link spre comentariu
nicolae57 Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Manualul pentru 717A Link spre comentariu
Vizitator Liviu Mic Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Multumesc pentru schema de PHILIPS i-mi este necesara pentru inlocuirea condensatorilor Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Sper ca te-ai plimbat si pe site-ul colectionarilor din Romania.... www.proradioantic.ro si sa-ti expui colectia si acolo... Link spre comentariu
Vizitator Liviu Mic Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Am cautat o lampa EBL 1 dar nu am gasit,rog daca o are cineva si este dispus sa o vinda i-asi fi recunascator pentru ca de un an o caut si vreau sa pun in functie radioul PHILIPS 717 A la care lipseste aceasta lampa.Multumesc! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 EBL1 este un tub dificil de procurat si cine ara asa ceva nu vinde.Incercati o resoclare cu un alt tub mai usor de gasit, spre exemplu EBL21. Link spre comentariu
Kosmin Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 La 10lei/buc clar nu va fi de gasit dar pe ebay la bulgari un EBL1 philips second e 25$ sau unul nou tot philips de prin Danemarca 60$. Link spre comentariu
Vizitator Liviu Mic Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Am o nelamurire in legatura cu radio PHILIPS 717A am primit mai demult schema lui electrica dar aparatul care il am eu are si ochi magic pe schma respectiva nefiind,tot odata nici in pozele cu PHILIPS 717A pe care le-am gasit prin colectii sunt fara ochi magic,a fost eticheta aplicata gresit pe aparatul meu sau au fost fabricate acelasi model si cu ochi magic si fara?Schema care am primit-o este de la userul "nicolaie 57"pentru care-i multumesc incaodata acum astept sa-mi soseasca lampa EBL1 de la userul "viobio" si ma apuc de lucru. Link spre comentariu
Vizitator Liviu Mic Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Am primit tubul EBL 1 de la userul VIOBIO am pus-o in aparatul PHILIPS 717A aparatul functioneaza foarte bine nu i-am facut altceva doar am inlocuit firele cu izolatie de cauciuc care erau depreciate crapate, topite,condensatori electrolitici din alimentare au fost schimbati de mine in anii '80 cind aparatul l-am reparat la batrinul care il avea din tinerete.O problema are ochiul magic lumineaza slab si spotul luminos nu se modifica ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu o schema cu un aparat PHILIPS din aceeasi generatie sa aiba ochi magic lampa EM 1. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Inclin sa cred ca acesta este aparatul tau http://www.radiomuseum.org/r/philips_pr ... 80a29.html Link spre comentariu
Vizitator Liviu Mic Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Multumesc acesta este aparatul,in ceea ce inseamna partea electrica care ma intereseaza pe mine,in schimb carcasa este cea pusa de mine in poza,vad ca acest aparat a fost fabricat in Franta montindu-l in alt model de carcasa si cu alta denumire.Acum vazind ca ma-ti ajutat indraznesc sa va rog daca puteti sa-mi dati o schema a radioului HORNYPHON PRINZ 39GW W134U pe care l-am recuperat de la cei care aduna electrocasnice vechi are difuzorul ros de soareci si tuburile CBL1 si CY1 cu filamentele arse nu stiu in ce masura mai gasesc aceste tuburi sa incerc sa-l repar.Cu toata stima ! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Schema http://www.trioda.com/shop/index.php?pa ... ticid=3235 CBL1 gasesti doar pe ebay http://www.ebay.de/itm/CBL1-VALVO-NEU-N ... 48375decae , pretul cam piperat, CY1 la fel.Poti resocla UBL21 si UY1, mai accesibile, asta in cazul in care mai exista baretorul C1.Altfel vei fi nevoit sa-l inlocuiesti cu o rezistenta de balast dimensionata corespunzator. Succes la depanare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum