MishuL Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 o idee apropo de aparatele vechiieri am golit un garaj imens in care tineam de ani de zile tot felul de aparate vechi , de la televizoare pe lampi pana la radiouri si vcr-uri de toate culorile si natiile nu am pastrat decat cateva trafuri de alimentare , si placile din tv-urile care nu erau pe lampi , in rest am incarcat totul intr-un camion si m-a costat 7 lei taxa ca sa le arunc la groapa de gunoi de la marginea orasului :jy07:Pai de ce nu le-ai dus la un centru de fiare vechi, ca luai bani pe ele?? :jy20: Pacat ca zici de-abia "dupa", ca ash fi avut curand drum pe acolo shi te scapam eu de cate ceva.... poate chiar de toate.... ca duba mea e mare shi incapatoare .... shi pe langa mine Stereo e mic copil (shi la propriu shi la figurat)- daca am adus eu TV din Creta cu avionu' :lol: .... apropo- merge impecabil :idea: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Pai de ce nu le-ai dus la un centru de fiare vechi, ca luai bani pe ele??la punctele de colectare de fier vechi nu accepta decat metal-ul, te pune sa dai jos tuburile si alte subansamble care nu sunt metalice :cry: am avut un camion de PC-uri acum vreo 3 ani de scapat de ele si cunosc problemele.cunosc o firma de aici din Bistrita, care a inchiriat un excavator pt a ingropa langa raul Bistrita un TIR de monitoare si pc-uri :twisted: Link spre comentariu
v3l0 Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 ce de trafuri, ce de toruri, ce de... mai ziceti si voi!Mai bine le donau, scapau destul de repede si moka de ele ) Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Un preten sio facut ordine in atelier ca pleca din tara si vreo 3 zile l-am injurat ca o aruncat un Nokia Comunicator care cika nu avea semnal Link spre comentariu
MishuL Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Pai de ce nu le-ai dus la un centru de fiare vechi, ca luai bani pe ele??la punctele de colectare de fier vechi nu accepta decat metal-ul, te pune sa dai jos tuburile si alte subansamble care nu sunt metalice :cry: am avut un camion de PC-uri acum vreo 3 ani de scapat de ele si cunosc problemele.cunosc o firma de aici din Bistrita, care a inchiriat un excavator pt a ingropa langa raul Bistrita un TIR de monitoare si pc-uri :twisted:In Bucureshti itzi primeshte orice.... shi daca scotzi ceva in strada nu sta mai mult de 5 minuteMai shtii locul ala unde sunt ingropate? Link spre comentariu
ctepeo Postat Septembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Ţara, poare aia aruncat vre-un tv "Temp" 2 sau "Record" sau vre-un video dinainte de 1979! :death: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum