Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce sa fac cu un monitor vechi?

ctepeo

Postări Recomandate

o idee apropo de aparatele vechiieri am golit un garaj imens in care tineam de ani de zile tot felul de aparate vechi , de la televizoare pe lampi pana la radiouri si vcr-uri de toate culorile si natiile nu am pastrat decat cateva trafuri de alimentare , si placile din tv-urile care nu erau pe lampi , in rest am incarcat totul intr-un camion si m-a costat 7 lei taxa ca sa le arunc la groapa de gunoi de la marginea orasului :jy07:

Pai de ce nu le-ai dus la un centru de fiare vechi, ca luai bani pe ele?? :jy20: Pacat ca zici de-abia "dupa", ca ash fi avut curand drum pe acolo shi te scapam eu de cate ceva.... poate chiar de toate.... ca duba mea e mare shi incapatoare :d .... shi pe langa mine Stereo e mic copil (shi la propriu shi la figurat)- daca am adus eu TV din Creta cu avionu' :lol: .... apropo- merge impecabil :idea:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• v3l0

5

• ctepeo

5

• Tavi

2

• MishuL

2

Top autori în acest subiect

Pai de ce nu le-ai dus la un centru de fiare vechi, ca luai bani pe ele??

la punctele de colectare de fier vechi nu accepta decat metal-ul, te pune sa dai jos tuburile si alte subansamble care nu sunt metalice :cry: am avut un camion de PC-uri acum vreo 3 ani de scapat de ele si cunosc problemele.cunosc o firma de aici din Bistrita, care a inchiriat un excavator pt a ingropa langa raul Bistrita un TIR de monitoare si pc-uri :twisted:
Link spre comentariu

Pai de ce nu le-ai dus la un centru de fiare vechi, ca luai bani pe ele??

la punctele de colectare de fier vechi nu accepta decat metal-ul, te pune sa dai jos tuburile si alte subansamble care nu sunt metalice :cry: am avut un camion de PC-uri acum vreo 3 ani de scapat de ele si cunosc problemele.cunosc o firma de aici din Bistrita, care a inchiriat un excavator pt a ingropa langa raul Bistrita un TIR de monitoare si pc-uri :twisted:
In Bucureshti itzi primeshte orice.... shi daca scotzi ceva in strada nu sta mai mult de 5 minuteMai shtii locul ala unde sunt ingropate? :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări